1 Ιουλ 2011

Μερικές ακόμη απαντήσεις σε όσους θέλουν να τις ακούσουν (στο βίντεο)

Καλά, την ερώτηση "εσείς είστε ακροδεξιοί" την κάνατε εκατομμύρια φορές. Γιατί δεν κάνετε στους..
 ακροαριστερούς στόκους, την ερώτηση "ρε εσείς που λέγατε "θα πεθάνετε μαζί με τη σημαία, σκατά στην Ελλάδα, σκατά στη σημαία, στην Κύπρο γαμάγανε οι Τούρκοι τις αδερφές σας και τις μανάδες σας, το 22 στη Σμύρνη γαμάγαν οι Τούρκοι τις Ελληνίδες'' τόσο πηδίκουλες είστε;
Αισχρό; Σας σοκάρει; Γιατί λοιπόν δεν πέφτουν οι προβολείς των ΜΜΕ  στους στόκους "γαμιάδες"; Ποιοί είναι το πρόβλημα; Αυτοί που κρατούσαν ελληνική σημαία ή αυτοί που έκαναν τα παραπάνω (με μπλέ) ... σεξουαλικά "σχόλια"; Πόσους τόνους σκατά έχει μαζεμένα στο ληγμένο εγκέφαλό του κάθε τέτοιο κοπρόσκυλο. Αλλά, αυτά τα ντουγάνια τα φοβάστε λουγκρίτσες, ε; Σκοτώνουν κιόλας. Ενώ οι άλλοι κάθονται να τους ανακρίνετε!!! Βγάλτε ρε καριόληδες δημοσιογράφοι στα κανάλια σας, αυτόν που έλεγε "στην Κύπρο γαμάγανε οι Τούρκοι τις αδερφές σας και τις μανάδες σας". Βγάλτε τον ρε νούμερα! Ανακρίντε τον! Να καταλάβουμε κι εμείς τις απόψεις του. Εντάξει, της ακροδεξιάς τις καταλάβαμε, ας καταλάβουμε και της ακροαριστεράς.
Ελάτε, μην το παρακάνετε με την προσπάθεια ταύτισης της σημαίας και των αγώνων με ακραίους, χρυσές αυγές και χρυσά κουτάλια. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Απαγορεύεται να διαδηλώνει κανείς με την ελληνική σημαία; Για απαντήστε!
 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη