14 Ιουλ 2011

Ποιός μπορεί να εμπιστευθεί ένα κόμμα που φοβάται και τη σκιά του;

Όπως μάθατε όλοι, πριν από μερικές μέρες κάποιοι "φίλοι της ΝΔ" μας έστειλαν και ανεβάσαμε στο youtube, ένα βιντεάκι, που έχει τίτλο "spot για ΝΔ", διευκρινίζοντας με απόλυτη σαφήνεια, ότι δεν πρόκειται για βίντεο που..
 έκανε "το κόμμα".
Ο σύνδεσμος για το βίντεο είναι εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=yq_hiCaEyio
και σας το ξαναθυμίζουμε:

το συγκεκριμένο βίντεο ενόχλησε κάποιους, όπως κάθε βίντεο στο youtube άλλωστε. Και βίντεο για την αναπαραγωγή της πεταλούδας να βάλεις, όλο και κάποιος θα ενοχληθεί.
Η ενόχληση έγινε στη συνέχεια ερώτηση σε στελέχη της ΝΔ, τα οποία -θα σας το πούμε απλά- "χέστηκαν" από το φόβο τους, όταν τους ζήτησαν ...εξηγήσεις.
Η λογική λέει, ότι ένας εκπρόσωπος κόμματος, απαντά απλά: "ε, όχι και να σχολιάσουμε βίντεο στο youtube ρε παιδιά, σοβαρευτείται".
Όπως δηλαδή θα έκανε κάθε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σε αυτό το βίντεο, που επίσης έχει τίτλο "spot για ΠΑΣΟΚ", και είναι ειρωνικό. Άλλο ένα εκατομμύριο τέτοια βίντεο υπάρχουν. Θα ρωτούσε ποτέ "δεξιός" δημοσιογράφος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, "ποιά είναι η θέση του κόμματός σας;" και θα έπαιρνε απάντηση;


ακόμη ένα της ίδιας συνομοταξίας


Κι όμως ! Η κυρία Τζότζολα, έσπευσε να μιλήσει για "προβοκάτσια εναντίον της Ν.Δ." για το πρώτο βίντεο από το site του taxalia !!!
Δείχνοντας για ποιόν ακριβώς λόγο η Ν.Δ. δεν πρέπει να έρθει ποτέ στην εξουσία.
Πώς θα κυβερνήσουν αυτές οι κότες, που τα κάνουν πάνω τους, σε κάθε ερώτηση Πασόκου δημοσιογραφίσκου;
Πώς θα συγκρουστούν με "κατεστημένα", "συστήματα" και "νταβαντζήδες"; Όταν τρέμουν τον ίσκιο τους και σπεύδουν κάθιδροι να διαψεύσουν ..τι;
Μα δεν παραδειγματίζονται καθόλου από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για τον οποίο βγαίνει κάθε μέρα και μια παρανομία -από το κάπνισμα, μέχρι το πετρελαιοκίνητο και το παράνομο παράθυρο- αλλά όταν κάποιος τολμά να ρωτήσει ή να του κάνει παρατήρηση, τον διαολοστέλνει, γράφοντάς τον στα γεννητικά του όργανα;
Ποιός να εμπιστευτεί ένα κόμμα που φοβάται και τη σκιά του; Ένα κόμμα που φοβάται να πεί "ναι, ρε ! έτσι μας αρέσει ! τι θες τώρα;"

Ένα κόμμα που φοβάται να πεί στον δημοσιογραφίσκο:
"Καλά ρε τσίρκο, με ρωτάς για αυτό και δεν με ρωτάς για αυτό:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη