28 Ιουλ 2011

Δήλωση βουλευτή Φλώρινας για τις ανοησίες του Πάντε Ασλάκοφ

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης (γηγενής Μακεδόνας για όσους δεν το ξέρουν), σχετικά με δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη Παναγιώτη (σ.σ. "Στη Μελίτη δεν υπάρχουν Έλληνες"), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το παραλήρημα του κ. Αναστασιάδη δεν οφείλεται, όπως θα το εξηγούσε η ιατρική επιστήμη, σε οξεία ψυχική διαταραχή.
Είναι ένα τέχνασμα με το οποίο νομίζει ότι θα στηρίξει τους προσωπικούς ανιστόρητους πόθους του.
Έχει βέβαια το δικαίωμα να ισχυρίζεται, μόνο για τον εαυτό του, ότι θέλει.
Ακόμα και το πιο εξωφρενικό.
Ακόμα και ότι κατάγεται από τον πλανήτη Άρη.
Έχει όμως και την υποχρέωση να σέβεται τους συμπολίτες του.

Επειδή νομίζει ότι κατάγεται από τον Άρη δε μπορεί να ισχυρίζεται το ίδιο για τους Έλληνες αυτόχθονες Μακεδόνες και δε μπορεί να υβρίζει με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως Τούρκοι, Αλβανοί και Γραικομάνοι.

Παράλληλα έχει την υποχρέωση να σέβεται το Ελληνικό Κράτος, στου οποίου τα βαθιά δημοκρατικά θεμέλια στήριξε το νεοπλουτισμό του και την ελευθερία του λόγου του.
Η κ. Μούσιου, που τον συμπεριέλαβε στο συνδυασμό της, αν και τον γνώριζε καλά, οφείλει να καταδικάσει ευθέως και δημόσια τη συμπεριφορά του και να τον θέσει εκτός της δημοτικής της παράταξης. Διαφορετικά παίζει ακούσια το παιχνίδι του.

Την ίδια δημόσια καταδίκη οφείλει και το ΠΑΣΟΚ, καθώς ήταν ο πολιτικός φορέας που στήριξε επίσημα το συνδυασμό της κ. Μούσιου.

Όσο για τα περί ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τη FYROM και τη διάθεση της κυβέρνησης της να εγκαταλείψει τις ανιστόρητες διεκδικήσεις, τις αλυτρωτικές προπαγάνδες και το ψευδομακεδονικό ιδεολόγημα. Μέχρι σήμερα ο κ. Γκρούεφσκι εμμένει στην αδιάλλακτη στάση του, στερώντας από τη χώρα του την προοπτική της ανάπτυξης.

Προτιμά να διαιωνίζει την εξουσία του, με την ικανοποίηση της εκλογικής εθνικιστικής πελατείας του και ας υπονομεύει το μέλλον της χώρας του και των κατοίκων της. Εκτιμώ ότι θα συνεχίζει να κάνει το ίδιο, όσο ακόμα οι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του βολεύονται από το σύστημα εξουσίας του.

Ο χρόνος κυλά αποκλειστικά εις βάρος του γειτονικού κράτους.

Ο κ. Αναστασιάδης βέβαια λίγο νοιάζεται κι ας το παίζει τιμητής, αφού ότι και να γίνει στη FYROM, αυτός θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη ζωή του στην Ελλάδα».

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής ΝΔ Φλώρινας

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη