2 Ιουλ 2011

Ντροπή! Κόπηκε το ρεύμα την ώρα της γέννας και δεν είχαν γεννήτρια!

Μπλακ άουτ στο Νοσοκομείο της Σάμου κατά την ώρα γέννας ,αναγκάζει τον γιατρό να φωνάξει τους συγγενείς μέσα στο χειρουργείο και να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ντροπή !
Η κατάσταση φαίνεται από ότι φαίνεται έχει φτάσει στο..
 απροχώρητο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ γύρω στις 9 και 20 στο Νοσοκομείο της Σάμου μια μητέρα έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι κάτω από απαράδεκτες ,τριτοκοσμικές συνθήκες.

Κατά την διάρκεια του τοκετού στο Νοσοκομείο της Σάμου έπεσε το ρεύμα στις 8 και 55 και η γεννήτρια σύμφωνα με πληροφορίες δούλεψε για λίγο μέχρι στις 9και 21και μετά ξαφνικά σταμάτησε ,από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία.

Μόλις το νεογέννητο ήρθε στη ζωή και δεν υπήρχε ρεύμα ,ο γιατρός κ Ασημίνας κράτησε την ψυχραιμία του ,κάλεσε τους συγγενείς μέσα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου ,τους είπε να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους ώστε να μπορέσει να ράψει την μητέρα μια και κυριαρχούσε απόλυτο σκοτάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε τα φώτα ασφαλείας λειτουργούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός κ.Ασημίνας κάλεσε με το κινητό του την αστυνομία στις 9 και 32 και ζήτησε την παρέμβαση του κ.Εισαγγελέα .

Στη συνέχεια και οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και περιμένουμε να μάθουμε και εμείς από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου τι έχει συμβεί.

Γιατί δεν λειτούργησε η γεννήτρια;γιατί δεν υπήρχαν φώτα ασφαλείας;Τι θα συνέβαινε εάν υπήρχε και άλλο χειρουργείο;

Αν πράγματι αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η γεννήτρια δεν λειτούργησε και κινδύνεψαν μητέρα και νεογέννητο κάποιοι θα πρέπει να παραιτηθούν.

Ο μόνος που έφτασε αμέσως στο νοσοκομείο ήταν ο υπεύθυνος για τους υπολογιστές ο οποίος προσπαθούσε να τους επαναλειτουργήσει .

Περιμένουμε..........

Αναρτήθηκε από aegaio.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη