7 Ιουλ 2011

«Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της»..

Ξεκίνησαν με το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και κατέληξαν σήμερα στο σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της».  Δεν το λέμε εμείς, αλλά η «Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ», η οποία σε ανακοίνωσή της, μεταξύ των άλλων, λέει ότι:...
 «Όταν ο ιδρυτής του κινήματος μας, Ανδρέας Παπανδρέου, περιέγραφε με το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» το πολύτιμο και πολιτικά πρωτεύον για την πορεία της χώρας και του λαού, δεν θα φανταζότανε ποτέ ότι αυτό θα μετατρεπόταν στο «Η Ελλάδα ανήκει στους δανειστές της»»

Επιπλέον διαπιστώνει τον περιορισμό της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας και διαβλέπει εθνικά επικίνδυνες εξελίξεις.

Παρομοιάζει τους τοποτηρητές που θα έρθουν στη χώρα για να ελέγχουν και να εγκρίνουν το έργο των εντεταλμένων μελών της κυβέρνησης με «στρατιωτικούς επιτρόπους» και ζητά εδώ και τώρα ακηδεμόνευτο Συνέδριο, προκειμένου το κόμμα να πάρει τις αποφάσεις του και να μην συρθεί στην καταστροφή από τις ενέργειες της κυβέρνησης.

Σε ότι αφορά το τελευταίο, μάλλον η «Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ» δεν πληροφορήθηκε τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Παπανδρέου στις οποίες χαρακτήρισε τη σημερινή κατάσταση «Δημοκρατία» η οποία κινδυνεύει από τη βαρβαρότητα.

Η πλήρης ανακοίνωση είναι εδώ.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη