2 Αυγ 2011

Και άλλο "αναδρομικό" μαχαίρι στο Δημόσιο

Κόψε-κόψε, τι θα απομείνει;
«Μαχαίρι» στις απογευματινές υπερωρίες και πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών, με αναστολή από την 1η Ιουλίου της χορήγησης των ωριμάνσεων στους δημοσίους υπαλλήλους, θέτει με εγκύκλιό του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. Με τα νέα δεδομένα η απογευματινή υπερωριακή εργασία των υπαλλήλων δεν μπορεί να υπερβαίνει τις...
20 ώρες τον μήνα ανά υπάλληλο. Επίσης  αναστέλλονται οι διατάξεις που προβλέπουν μισθολογική ωρίμαση ή μισθολογική προαγωγή για τους λειτουργούς και υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.
Αναδρομικά, από την 1η Ιουλίου οι υπάλληλοι παραμένουν στο μισθολογικό κλιμάκιο που κατέχουν ή δικαιούνταν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011, χωρίς να είναι δυνατή η εξέλιξή τους στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο, ακόμα και εάν συμπληρώνουν μετά την 1η Ιουλίου τον απαιτούμενο χρόνο.
Επιπλέον, αναστέλλεται η χορήγηση ποσοστού 4% στο επίδομα χρόνου υπηρεσίας για δικαστικούς, ιατροδικαστές, πανεπιστημιακούς, γιατρούς ΕΣΥ, αρχιερείς, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για όσους συμπληρώνουν τον απαιτούμενο χρόνο μετά την 1η Ιουλίου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη