Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

17 Αυγ 2011

Ήρθε το σήμα για τη μετεγκατάσταση των "Καναντέρ" στην Ελευσίνα!

Αποκλειστικό:
Αναστάτωση στη Μίκρα από την παράλογη απόφαση του Μπεγλίτη!

Ακριβείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκδόθηκε από την ηγεσία το σήμα με το οποίο θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα μελετήσει και θα καθορίσει όλες τις διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση της μοίρας πυροσβεστικών αεροσκαφών από τη Μίκρα Θεσσαλονίκης στην Ελευσίνα!
Πρόκειται για μία κυριολεκτικώς ηλίθια απόφαση των
παρατρεχάμενων του υπουργού Εθνικής Άμυνας που ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι τη λειτουργία (και πολύ περισσότερο την πλήρως πετυχημένη πορεία) μίας μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας εκτός Αττικής!
Η απόφαση αυτή δεν δικαιολογείται από κανένα στοιχείο: ούτε επιχειρησιακά, ούτε οικονομικά δικαιολογείται η κατάργηση ενός υγιούς κυττάρου της ΠΑ.
Ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης, λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση του Θεσσαλονικιού Βαγγέλη Βενιζέλου (του οποίου η αντίδραση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον) γνωστοποίησε επίσημα το σχέδιο του για την Ελευσίνα με μοναδικό επιχείρημα την εξοικονόμηση πόρων. Το επιχείρημα αυτό όμως δεν ισχύει καθώς δεν προκύπτει από πουθενά. Αντίθετα υπάρχει σοβαρό θέμα υπερσυγκέντρωσης μονάδων στην Ελευσίνα, που κυριολεκτικά έχει φρακάρει, σύμφωνα με τα όσα λένε έμπειροι αξιωματικοί. Η Βόρειος Ελλάδα έχει θωρακιστεί αποτελεσματικά με την παρουσία της Μοίρας στη Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν έχουν συνυπολογίσει οι "αρμόδιοι"...
Επιχειρησιακά η μονάδα είναι άψογη, με πλούσιο έργο, εκπαίδευση και θαυμαστές επιδόσεις σε συντήρηση και συνέπεια. Άλλωστε εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών στο Ισραήλ, από το οποίο τιμήθηκαν οι αεροπόροι... Άρα, τι κάνει τους επιτελείς του κ. Μπεγλίτη να θέλουν να τερματίσουν μία τέτοια πορεία;  
Το τρομερό στην υπόθεση είναι ότι η ηλίθια αυτή απόφαση δημοσιοποιήθηκε μέσα σε καιρό πολέμου, δηλαδή μέσα στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου, την ώρα που όλα τα στελέχη θα πρέπει απερίσπαστα να αφιερώνονται στο έργο τους. Σήμερα, οι περισσότεροι κατακλύζονται από άγχος και ανησυχία για το πού θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα και πώς θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ξαφνικές ανάγκες μίας μετακόμιησης με τις οικογένειές τους.


ΥΓ: Το κόμπλεξ των "αρμοδίων" είναι τέτοιο που όταν τον προηγούμενο μήνα ήρθαν για επίσκεψη ισραηλινοί αξιωματικοί, που επιχειρούσαν με τους δικούς μας στην Πατρίδα τους, τους πήγαν να επισκεφθούν την Ελευσίνα και όχι τη Μίκρα, γιατί έβγαζαν σπυράκια μπροστά στο σεβασμό προς το προσωπικό της 383 ΜΕΕΑ που εξέπεμπαν!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη