28 Αυγ 2011

Να γιατί θα γίνει Πρωθυπουργός η Τζούλια Αλεξανδράτου

Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΑΠΌ ΤΟ 2006
Ότι τις υποκλοπές έκανε η Αμερικανική Πρεσβεία και μάλιστα με λεπτομέρειες για τους 4 σταθμούς βάσης, κ.λ.π. (το φύλλο είναι της 2-3-2006)
Βεβαίως, την ίδια μέρα, ...
ο λυσσαλέα αντιπολιτευτικός άνθρωπος των ΗΠΑ (που φυσικά έγινε πρωθυπουργός μετά), κατηγορούσε τον Καραμανλή ως ....θύτη.
"Θύτης, όχι θύμα ο Καραμανλής", έλεγε ο boy George."Φταίει ο Καραμανλής που τον παρακολουθούν!", έλεγε ο μέγας στοχαστής.

Και φυσικά οι Έλληνες εξέλεξαν τον εκλεκτό των Αμερικανών, οι οποίοι μπορούν να μας... επιβάλλουν ως Πρωθυπουργό ακόμη και την Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού ο περίφημος "ελληνικός λαός" είναι fun του κουτόχορτου και τρώει σε όση ποσότητα του βάλουν στο στόμα, την προπαγάνδα των "λαδωμένων" ΜΜΕ.
Νοητική αντίσταση μηδέν !

Αν αύριο αρχίσει το MEGA να εκθειάζει τη Τζούλια, να της φτιάχνει προφίλ, οι Έλληνες τηλεορασόπληκτοι θα την ψηφίσουν -με τη θέλησή τους- και θα την κάνουν πρωθυπουργό.
Αν για κάποιο λόγο, ο Γιώργος Παπανδρέου, τα χαλάσει με τους Αμερικανούς και η πρεσβεία τους σώσει σήμα (και χρήμα!) τα ΜΜΕ "γκεμίστε τον", οι ίδιοι σκατοκέφαλοι που σήμερα λοιδωρούν τον Καραμανλή και επαναλαμβάνουν ως μηρυκαστικές κατσίκες το "για όλα φταίει ο Καραμανλής" θα το λένε για τον Παπανδρέου ! Θα λένε "για όλα φταίει ο Παπανδρέου". Οι ίδιοι λέμε! Οι ίδιοι άνθρωποι ! Επειδή έτσι θα τους υποδείξει το MEGA!

Όπως τώρα που για τα δικά του συμφέροντα το MEGA θέλει να επιβάλλει την ίδρυση ανεξάρτητου υπουργείου Ναυτιλίας, τα ίδια ζώα, που μέχρι χθες έλεγαν ότι "εξοικονομούνται λεφτά, καλά έκανε ο Γιώργος" τώρα θέλουν ξεχωριστό Υπουργείο! Επειδή ζαλίστηκαν από την τηλεοπτική εικόνα του MEGA!

Αν το MEGA ή οι Αμερικανοί πάτρωνές του,  για κάποιους δικούς τους λόγους θελήσουν π..χ. να επανασυσταθεί το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης κι αρχίσει να βομβαρδίζει την "προδοτική κυβέρνηση" που "αποδυναμώνει τις εθνικές θέσεις", τότε , τα ίδια ζώα, που σήμερα λένε ότι "είναι άχρηστο, καλώς κατηργήθει κλπ", -τα ίδια ζώα λέμε!- θα κατηγορούν τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί αργεί να το ξανασυστήσει !!! Μαλακολαός, που άγεται και φέρεται από την τηλεοπτική προπαγάνδα.
Χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη