4 Αυγ 2011

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Της Αγγελικής Νιαροπέτρου

Διάβαζα το εκτενές άρθρο της Κας Σ.Βούλτεψη και μου κίνησε την περιέργεια, τι πραγματικώς συμβαίνει με την περίπτωση Ραγκούση.


Δεν κατέληξα αν η περίπτωση χρήζει πολιτικής ή ιατρικής αντιμετώπισης. Πολιτικά υπάρχει λύση, υπάρχουν (;) Βουλευτές, υπάρχει (;) Βουλή, υπάρχει (;) Κυβερνών Κόμμα και πάνω απο όλα υπάρχει (;;;) Πρωθυπουργός!

Το λέει κι η λέξη που να πάρει και να σηκώσει.

ΠΡΩ-Θ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΠΑΝΩ απο Υπουργούς κ.λ.π.

Αυτός λοιπόν ΤΙ κάνει;

Λέμε, ο τάδε Υπουργός μουρλάθηκε, τούστριψε βρε παιδί μου, λάλησε, τάπαιξε, πέστο όπως θές.

ΤΙ κάνει λοιπόν ο ΠΡΩ-Θ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ; τον αφήνει τον ... λαλημένο να ασκεί καθήκοντα... Υπουργού;

Εκτός κι αν το ίδιο.. λαλημένος είναι και ο ΠΡΩ-Θ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ και είχε απόλυτα δίκιο ο Κακλαμάνης όταν είπε:"ΤΡΕΙΣ λαλούν και ΔΥΟ χορεύουν". Στην προκειμένη περίπτωση όμως ένας λαλημένος έχει βάλει 11.000.000 Έλληνες και χορεύουν τον χορό των αναστενάρηδων σ`αναμμένα κάρβουνα.

Γιατί ΔΕΝ μπορεί, λογικά ΔΕΝ γίνεται ο ΕΝΑΣ νάχει δίκιο και τα 11.000.000 να μουρλάθηκαν ομαδικώς....
Δεν γίνεται να ξύπνησε ξαφνικά ο ΕΝΑΣ ραγκούσης και να βάζει φωτιά σε ΟΛΗ τη χώρα.


ΔΕΝ γίνεται να ξέρει ακόμα και η κυρά Γιώργαινα στις Εσχατιές της Ελλάδας πως ότι κάνει ο λαλημένος Ραγκούσης είναι τρελό, να το λένε οι Ταξιτζήδες, οι Ξενοδόχοι, οι Τουρίστες,τα ΜΜΕ, οι Βουλευτές , η αντιπολίτευση ΣΥΣΩΜΗ, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός κι αυτός να νομίζει ότι -και καλά- ΟΛΟΙ αυτοί "ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ" το θεάρεστο έργο του.

Φυσικά ΟΥΔΕΙΣ αμφισβητεί την εντιμότητα του ανδρός, ούτε κανείς μπορεί να πιστέψει τα ... κακόβουλα σενάρια (;) που διαδίδουν μερικοί.

Οτι δλδ ο Ραγκούσης τάχει 400 κι ότι ΗΔΗ ετοιμάζονται τα καρτέλ να καταβροχθίσουν τους χιλιάδες ταξιτζήδες , αντικαθιστώντας τους απο 2-3 επιχειρηματίες που θα λυμαίνονται τον κλάδο σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν!

Και να τελειώνουμε, γιατί και τα νεύρα μας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σ`αυτήν την κατακαημένη χώρα, υπάρχει ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κανονικός ή ιμιτασιόν; Και ΑΝ υπάρχει, ΤΙ στο καλό κάνει, εκτός απ τον... Κινέζο;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΑΡΟΠΕΤΡΟΥ


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_7384.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη