5 Αυγ 2011

Εκεί στο ΠΑΣΟΚ μήπως σας χτύπησε ο ήλιος κατακούτελα;

Κυβερνητικοί κύκλοι ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ ξαναπαίρνει "κεφάλι" στην πρόθεση ψήφου μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου. Λένε ότι προηγούνται της  ΝΔ με 2 μονάδες και πως όσο περνάει ο καιρός η "ψαλίδα" θα μεγαλώνει επειδή ο κόσμος εμπιστεύεται όλο και περισσότερο την κυβερνητική πολιτική για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Ποιά είναι, όμως, η πραγματικότητα;
Πρώτα από όλα...
αν  το ΠΑΣΟΚ είχε στα χέρια του τέτοιες δημοσκοπήσεις θα τις είχε ήδη δώσει στον Τύπο και θα έπαιζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Σε αυτό βοηθά η νηνεμία του καλοκαιριού, η έλλειψη θεμάτων. Άλλωστε πόσο καιρό θα συνεχίσει να παίζει πρώτο θέμα η κινητοποίηση των ταξί;
Δεύτερον, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων υποτίθεται ότι δεν κάνουν μετρήσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού γιατί ο κόσμος είναι στις παραλίες και στα χωριά τους. 
Τρίτον, από την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ άρχισε να βλέπει την πλάτη της ΝΔ εξαφανίστηκαν, ως δια μαγείας, τα δημοσιεύματα περί πρόωρων εκλογών. Ξαφνικά όλοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο μιλούν για εξάντληση τετραετίας προκειμένου να υπάρξει πολιτική σταθερότητα. 
Τέταρτον, η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η κάλπη. Αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία.
Αν λοιπόν, εκεί στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύετε ότι ο κόσμος χειροκροτεί τις επιλογές σας παρά το γεγονός ότι τον οδηγήσατε στην οικονομική εξαθλίωση, για κοπιάστε το Σεπτέμβριο στη Σαλονίκη χωρίς αστυνομική συνοδεία.
Από ότι ακούγεται η υποδοχή που θα σας επιφυλάξει ο κόσμος θα είναι θερμή. Πολύ θερμή...


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη