1 Αυγ 2011

Blogger μηνύει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος !

Ναι καλά διαβάσατε, αν καταλάβαμε καλά εμείς.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, με βάση τις πληροφορίες του μαχητικού αριστερού blog prezatv:

Την Πέμπτη 28/7 αναρτήθηκε στο blog ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ δημοσίευμα για την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος από την Ειδική Υπηρεσία Ψηφιακή Σύγκλιση που ενέκρινε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία ενός site. Το άρθρο αναφερόταν επίσης σε μια σειρά άλλων site για τα οποία η Ψηφιακή Σύγκλιση είχε διαθέσει από 1 - 2 εκατομμύρια ευρώ.


ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SITES!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! (http://prezatv.blogspot.com/2011/07/sites.html )

Την ίδια ημέρα η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε στους διαχειριστές του blog το παρακάτω mail:

«Αξιότιμοι κύριοι διαχειριστές του ιστολογίου stoxasmos-politiki.blogspot.com,

Σήμερα και περί ώρα 18:30, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης κατήγγειλε προφορικά ότι δημοσιεύσατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://......l του blog σας συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο στρέφεται στον ίδιο. Το δημοσίευμα αυτό σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του κ. Υπουργού είναι δυσφημιστικό και συκοφαντικό και παρακαλείσθε για την άμεση απόσυρσή του.

Στην περίπτωση που δεν κατέβει η επίμαχη ανάρτηση ο κ Υπουργός δεσμεύτηκε για την υποβολή μήνυσης εις βάρος των διαχειριστών του ιστολογίου και κατά παντός υπευθύνου καθόσον διαπράττονται αδικήματα εις βάρος του, τα οποία διώκονται από τον Ελληνικό Ποινικό Κώδικα. Γίνεται μνεία ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα εφαρμοστούν οι ανάλογες γνωμοδοτήσεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «περί Άρσης του Απορρήτου των Επικοινωνιών» και εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας.»

Το κείμενο αποσύρθηκε προσωρινά και το blog Στοχασμός- Πολιτική και την Παρασκευή στις 29/7 ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση:

«Νομίζετε ότι κερδίσατε μια μάχη; Όμως, με το νομικό ακτιβισμό θα κερδίσουμε και τον πόλεμο και θα αναδείξουμε την αλήθεια... γιατί δεν είμαστε ούτε πειθαρχημένοι βολευτές αλλά ούτε και κομματικά πρόβατα http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/07/blog-post_29.html

To blog μας κατόπιν αιτήματος νομικών και ενεργών πολιτών που θέλουν να οδηγήσουν την υπόθεση άμεσα στην Δικαιοσύνη, αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά την ανάρτηση για το υπερβολικό κόστος "1,2 εκατομμύρια ευρώ για ένα site", για να προφυλαχθεί η μυστικότητα και η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας.

Το άρθρο έκανε λόγο για την υπερβολική χρέωση στο δημόσιο υπηρεσιών που σχετίζονται με το διαδίκτυο και φωτογράφιζε ως τελευταίο δείγμα παραδοξότητας το ανωτέρω πρόγραμμα, αφού αναφερόταν και σε άλλα ήδη γνωστά δείγματα.

Όλα θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη για να υπάρξει τουλάχιστον φως στο σκοτάδι μιας ψευδοδιαφάνειας (ενός ακόμα ψεύδους της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ) που κατάντησε λεκτικά «διαύγεια» και στην ουσία σκοταδιστικός φασισμός.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη της ελληνικής μεταπολιτευτικής ιστορίας. Μήνυμα Ελήφθη;»

Πηγή: http://prezatv.blogspot.com/2011/08/blogs.html
....

Μερικές πρόσθετες πληροφορίες από taxalia:

1) Το blog stoxamos-politikh είναι από τα παλαιότερα και εγκυρότερα στο χώρο και όσοι το διαβάζουμε θυμόμαστε τον διαχειριστή του να μην κρύβει ότι είναι (ή μάλλον ήταν) στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε είχε επωνύμως λάβει συνεντεύξεις και δηλώσεις on camera από σημερινούς Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

2) Το stoxasmos-politikh έχει κάνει αγώνα υπέρ του Παλαιστινιακού λαού. Πιθανώς αυτό να είναι μια αιτία...

3) Αυξάνονται τα φαινόμενα αυταρχισμού εναντίον μη αρεστών blogs. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας και ο προϊστάμενός της κ.Σφακιανάκης επέδειξαν ωριμότητα και μάλλον πρέπει να δούμε θετικά την ενέργειά τους να ενημερώσουν το blog, ώστε να κινηθεί ανάλογα. Ο Σφακιανάκης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που έχουν δεί πολλά τα μάτια του και ασχολείται με την ουσία και όχι μικροπράγματα. Φυσικά, δεν παύει να είναι υφιστάμενος πολλών....

και τέλος και το κυριότερο

4) Τελειώνουν τα ψωμιά των blogs (εκτός από τα ακροαριστερά εμέσματα φυσικά). Η κυβέρνηση, που δεν αντέχει την πολυφωνία, έχει ετοιμάσει νομοθετικό πλαίσιο (ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου) το οποίο (με διάφορα προσχήματα, όπως η φοροδιαφυγή, τα πνευματικά δικαιώματα κλπ) θα φιμώσει οριστικά το 99% των blogs. Σε 6 μήνες δεν θα υπάρχουν ελληνικά blogs (πλην των ακροαριστερών φυσικά, τα οποία προστατεύονται από ανώτερες δυνάμεις)!  Κρατήστε το αυτό, σας το ΄παμε στις 1-8-2011.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη