31 Αυγ 2011

Tι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κρατήσει τον Μαγκέτι

Όπως θα διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρo, έρχεται σήμερα στις 11 το βράδυ ο Αμερικανός σούπερ σταρ του NBA Κόρει Μαγκέτι, για να δεί αν του αρέσει η Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι η υποδοχή που του ετοιμάζουν θα τον συγκινήσει και θα πεί το "Ναι".
Το αθλητικό τμήμα του taxalia, επεργάστηκε όμως, μερικές ακόμη ...ιδέες, για το τι πρέπει να κάνει η Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ώστε να του αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη και να θελήσει να μείνει:




1) μετά την άφιξή του, τον πηγαίνετε κατευθείαν για μασάζ στην οδό Παύλου Μελά (ξέρετε εσείς), όπου ενδεδυμένες με ...λιτή εμφάνιση, επαγγελματίες ...μασέζ, χαλαρώνουν τους κουρασμένους άντρες. Η Σβετλάνα θα κάνει τον Κόρει, να πεί τον Δεσπότη (Άνθιμο), Παναγιώτη (Ψωμιάδη).

2) τον κοιμίζετε στο ξενοδοχείο και την επόμενη μέρα το πρωί, στο πλούσιο πρωινό του, του βάζετε και ένα περίφημο κουλούρι Θεσσαλονίκης και Σερραϊκή μπουγάτσα. Το μεσημέρι Τρίγωνα Πανοράματος, να ντερλικώσει να γουστάρει.

3) Το απόγευμα, αφήνετε τις αηδίες για ανοιχτή προπόνηση κι άλλα τέτοια κουραστικά κι αντί να τον τρέχετε σε γήπεδα, τον πηγαίνετε στην Αριστοτέλους, τον καθίζετε στο Mojo, του σερβίρετε μια ξεγυρισμένη φραπεδούμπα  και τον βάζετε να παρατηρεί την ατέλειωτη ευχαρίστηση του φραπέ, με τους αραχταλάν χαλλαρούς δίπλα του.

4) Το βράδυ τον πάτε στο Shark, όπου θα δεί την νέα εσοδεία των πρωτοετών φοιτητριών από τις Σέρρες, που καταφθάνουν αυτές τις μέρες για να βρουν σπίτι.

5) Τα μεσάνυχτα τον πηγαίνετε στο Ρέμο ή στο Thema Live στα Σφαγεία, στη Βασιλική Νταντά (φωτο), όπου θα δεί τα άστρα να χοροπηδάνε. Προσοχή: προ-αγοράστε όλα τα λουλούδια από τις λουλουδούδες και αφήστε τον να νομίζει ότι τα δίνει τζάμπα το μαγαζί για να πετάει όποιος θέλει.

Μετά από αυτά θα μας κάτσει, δεν θα μας κάτσει;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη