2 Σεπ 2011

6.000.000 ευρώ θα πουλούσε η τηλεπαρουσιάστρια τον πίνακα του Ρούμπενς

Τους χάλασε τα σχέδια η ασφάλεια που συνέλαβε τον αντικέρ και την τηλεπαρουσιάστρια ιδιωτικού σταθμού της Αθήνας Τ.Μ. με το ωραίο χαμόγελο και το εντυπωσιακό μπούστο
Στις αρχές του καλοκαιριού ο ιδιωτικός αστυνομικός κ. Γιώργος Τσούκαλης ενημέρωσε την Ασφάλεια ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ότι ο πίνακας «Το κυνήγι του καλυδωνίου κάπρου» κυκλοφορεί στην Ελλάδα και...
 έχει βγει στο σφυρί της μαύρης αγοράς έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Αρχαιοκαπηλείας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατάφεραν να εντοπίσουν την παρουσιάστρια που οι πληροφορίες έλεγαν πως τον είχε και τον έκρυβε. Σε δεύτερη φάση επικοινωνούν μαζί της και προσποιούμενοι τους αγοραστές κλείνουν ραντεβού μαζί της.


Η τιμή εκκίνησης ήταν 6.000.000 ευρώ και η συνάντηση κλείστηκε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Τη στιγμή που ο 65χρονος αντικέρ και η 40χρονη τηλεπερσόνα έφθαναν με το αυτοκίνητο τους και πάρκαραν έξω από το ξενοδοχείο, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο, τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τον πίνακα.

Εκείνο που ερευνάται είναι πως το συγκεκριμένο έργο που εκλάπη το 2001 από το Βασιλικό Μουσείο Βρυξελλών, βρέθηκε στα χέρια της 40χρονης και του παλαιοπώλη. Η ίδια, παρουσιάζει μια εκδοχή που δεν φαίνεται να έπεισε τους διώκτες της. Ισχυρίστηκε πως ήθελε να πουλήσει τον πίνακα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα και ότι της τον είχε κάνει δώρο ένας φίλος της από την Ιταλία πριν πολλά χρόνια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη