28 Σεπ 2011

Απίστευτες εξελίξεις με το "σκάνδαλο του Ταχ.Ταμ. στη Θεσσαλονίκη"

Είδαμε νωρίτερα την ανακοίνωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δεν έλεγε κουβέντα για την ταμπακέρα. Αντίθετα, αναμασούσε κάτι δικαιολογίες για την σκανδαλώδη μίσθωση τύπου “επαναδιαπραγματευθήκαμε τα μισθώματα στην περιοχή” και επειδή η συγκεκριμένη ιδοκτήτρια...
 (το υποκατάστημα που απέχει δύο τετράγωνα από το ακίνητο της πεθεράς του Παπανδρέου) δεν δέχτηκε, γι’ αυτό αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στο νέο αυτό κατάστημα (της πεθεράς του Α.Παπανδρέου).

Το Κόντρα λοιπόν επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του υπάρχοντος καταστήματος (στη Β.Όλγας 84) η οποία έκπληκτη τους είπε πως ότι "δεν έχει έλθει κανείς σε επαφή μαζί μου, ούτε για  διαπραγμάτευση, ούτε βεβαίως για διακοπή της μίσθωσης! "

Επιπλέον δήλωσε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για αυτό το απίστευτο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της ώστε να δικαιολογηθεί το μέγα σκάνδαλο μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Παπανδρέου!!

Επειδή λοιπόν κύριε Κλέωνα Παπαδόπουλε αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται στο μιλητό, δώστε στην δημοσιότητα τα εξώδικα και τις επιστολές που στείλατε. Έτσι για να δούμε ως που φτάνει το θράσος σας…

Και μια συμβουλή από το taxalia: Σταματήστε να λέτε χαζά ψέμματα, γιατί θα εκτεθείτε τόσο, που θα ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο. Γιατί θα σας παρουσιάσουμε προσφορές γειτονικών ξενοίκιαστων καταστημάτων, ίσης προβολής, ίσων τετραγωνικών, στο 1/3 της τιμής που νοικιάσατε. Θα γίνετε ρόμπα, σας το λέμε, μετά λόγου γνώσεως !
Κύριε Βενιζέλε, όταν απαντήσετε στην ερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη, συντάξτε προσωπικά την απάντηση και μην παίρνετε πάνω σας βάρος που θα αμαυρώσει την τεράστια πολιτική σας ιστορία. Στην υπόθεση αυτή τίποτε δεν θα μείνει κρυφό. Ήδη, η Διοίκηση του Τ.Τ. έχει εκτεθεί με την φαιδρή απάντησή της, η οποία θυμίζει παραμύθι του Αισώπου.
Η αλήθεια σώζει. Πείτε την. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Α, και κρατήστε την επόμενη λέξη
"κωλομάγαζο"
(το "κωλόσπιτο" το θυμάστε;)


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη