2 Σεπ 2011

Το "ευχαριστώ" του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στους αυτοδιοικητικούς...

Με ένα γεύμα, σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος αποχαιρέτησε την Ομάδα της "Αναγέννησης" στην ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης. Μετά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΕΔΚ, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης προσκάλεσε τα 12 μέλη του οργάνου που εκλέχθηκαν με την υποστήριξη της ΝΔ το 2006 προκειμένου να
τα ευχαριστήσει για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια στο αυτοδιοικητικό συνδικαλιστικό όργανο του νομού, που και αυτό λόγω "Καλλικράτη" διαλύτετα...
Το "παρών" έδωσαν οι τέως δήμαρχοι Ωραιοκάστρου (και αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ) Νίκος Μπάτος, Κουφαλίων (και γγ της ΤΕΔΚ) Γιάννης Τσουκνιδάς, Τριανδρίας Πολυξένη Δρίτσα, Χορτιάτη Μιχάλης Γεράνης, Πυλαίας Βασίλης Καρτάλης, Πολίχνης Μιχ. Ξανθόπουλος, Σοχού Φάνης Παπάς και Λαχανά Παντελής Πάσχος οι νυν Δήμαρχοι Ελευθερίου- Κορδελίου και Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης, Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αφεντουλίδης (Καλαμαριάς) και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΤΕΔΚ Μιχ. Καρτσιώτης.
Οι συνδαιτυμόνες ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο "για ό,τι επιλέξει να κάνει στο μέλλον" και εκείνος απάντησε "μόνο υγεία..."
"Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί στα 12,5 χρόνια που διοικούμε την ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης ήμασταν μία ομάδα με συνοχή, υψηλό επίπεδο, χωρίς το παραμικρό εσωτερικό πρόβλημα και κυρίως με αποτελεσματικότητα. Αφήνουμε έργο πίσω μας και ελπίζω όσοι από εσάς συνεχίσετε στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης να έχετε την ίδια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα", σημείωσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη