15 Σεπ 2011

Ξεχειλίζουν από λαϊκισμό τα "κανάλια"

"Ψωμί στο βούτυρο" των λαϊκιστών τηλεδημοσιογράφων, το νέο χαράτσι, αφού το θέμα είναι το πιό πιασάρικο της χρονιάς. Διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους, ξεχειλίζουν από αγανάκτιση για εμάς τους "καημένους μισθοσυντήρητους", για την αδικία να πληρώνουν οι ίδιοι και ίδιοι και να τη γλιτώνουν οι "καταθέσεις στην Ελβετία". Ε, πείτε εμάς εσείς ποιοί έχουν καταθέσεις στην Ελβετία. Θα μου πείτε "μα το DVD με τα ονόματα το έχει η κυβέρνηση". Ναι, αλλά, μία τουλάχιστον περίπτωση την ξέρετε!!!
Θα θέλατε λοιπόν να γίνετε λίγο πιό συγκεκριμένοι;
Ο δε ανεκδιήγητος Κώνστας στο ΑΛΤΕΡ, έσκουζε λέγοντας...
 ψέμματα -χονδροειδή ψέμματα- αναμεμιγμένα με τον πιό χυδαίο λαϊκισμό: "αφήνουν την εκκλησία και φορολογούν τους ανέργους". Παπάρια μέντολες!
Και τα έλεγα αυτά, ποιός;
Ο ειδικός στο τραπεζικό ρεπορτάζ.
Αλλά ο ειδικός ξέχασε να αναφέρει ότι το κυριότερο σύνθημα του Παπανδρέου, αυτό το οποίο τον έφερε στην εξουσία ήταν "λεφτά υπάρχουν, εκατοντάδες δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια, λεφτά βρέθηκαν στο άψε σβήσε για τις τράπεζες"
Ο ακρογωνιαίος λίθος της αντιπολίτευσης λοιπόν, για το ΠΑΣΟΚ ήταν η κατηγορία ότι η ΝΔ "χάριζε" λεφτά στους τραπεζίτες και τα στερούσε από το λαό. Η ΝΔ , όπως ξέρει ο κ.Κώνστας, έδωσε σε εγγυήσεις 25 δις. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε 110 !
Του ξέφυγε όμως του κ.Κώνστα, ότι χθες με κατεπείγουσα πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αυξήθηκε το ποσό των εγγυήσεων προς την τράπεζα της Ελλάδας, και πήγε στα 30 δις!
Μούγγα στη στρούγκα κι ας ήταν η σημαντικότερη είδηση της ημέρας, που δεν μάθει ούτε το 1% του ελληνικού λαού.
Αλλά αυτή ενοχλεί το σύστημα. Ενώ η λαϊκιστική ψευτοϋπεράσπιση του κατατρεγμένου φορολογούμενου, που "θα πληρώσει πάλι" χαϊδεύει αυτιά, ενώ παράλληλα δεν κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ, αφού γλυκά γλυκά μας πετάνε κάθε 10 δευτερόλεπτα ότι "το ζήτησε η τρόικα".
Ετσι, τα χουμε καλά και με την τηλεθέαση και με το ΠΑΣΟΚ !


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη