11 Σεπ 2011

Νέοι φόροι, νέες έκτακτες εισφορές, νέα χαράτσια. Μην πείς τη λέξη "μεγάλης" Ευάγγελε, μας εξοργίζει!

Σε δραματικούς τόνους θα εξαγγείλει ο Ε.Βενιζέλος σε λίγο νέο πακέτων φόρων σε ακίνητα, κινητά, τσιγάρα και ποτά και γενικώς ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Φυσικά, επειδή είναι ...ΠΑΣΟΚ, θα τυλίξει με τον γνωστό πασοκικό λαϊκισμό περί φορολόγησης της "μεγάλης ακίνητης περιουσίας", των "εχόντων και κατεχόντων" και τις λοιπές μπαρούφες, που πλέον, ακόμη και οι πιό μαλάκες -οι ντιπ μαλάκες, άρρωστοι, λοβοτημένοι πασόκοι- σιχαίνονται να ακούνε. Αφού ...
επί 20 χρόνια ακούνε θεωρητικά να "πληρώνουν οι έχοντες", αλλά βλέπουν στην πράξη, το λογαριασμό να τον πληρώνουν πάντα και μόνο οι μη έχοντες.

Κάποτε πρέπει αυτό το παραμύθι "με τα λόγια φορολογούμε τους πλούσιους, με τις πράξεις τους φτωχούς", να τελειώσει.
Και μπορούν να το τελειώσουν μόνοι οι λιγοστοί πλέον ηλίθιοι, που κάθονται και το ακούνε ακόμη.
Ζητώντας να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, το ύψος των φόρων που πληρώνει κάθε φυσικό πρόσωπο στην Ελλάδα. Φυσικό, όχι νομικό.
Τέρμα τα παραμύθια: τι φόρο πλήρωσε (όχι πόσος του καταλογίστηκε, αλλά πόσα πλήρωσε όντως στο ταμείο) φέτος, π.χ. ο Σωκράτης Κόκκαλη του Πέτρου και της Σοφίας;
Απλά και ξεκάθαρα. Ονόματα και ποσά που πληρώθηκαν (όχι που καταλογίστηκαν).
Φτάνει πιά με το παραμύθι και τη φορολόγησή τους στα λόγια.

Υ.Γ. Τη λίστα των φυσικών προσώπων οφειλετών, πότε θα τη βγάλετε; Το ότι χρωστάει ο ΟΣΕ, η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, το ΜΙΝΙΟΝ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, δεν λέει τίποτε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη