20 Οκτ 2011

Θα ψηφιστεί ή όχι το πολυνομοσχέδιο; Ε, ρε πως δουλεύουν έναν ολόκληρο λαό!!


Τα θέλουμε όμως κι εμείς. Α, όλα κι όλα, αλλά το θέλουμε κι εμείς το παραμυθάκι μας για να κοιμηθούμε ήσυχοι. Γι’ αυτό και βρίσκει πρόσφορο έδαφος η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ. Μας αρέσουν τα εκβιαστικά διλήμματα. Μας ησυχάζουν, από την τρομοκρατία που μας ασκούν έντεχνα τα....
καθεστωτικά ΜΜΕ.

Από την αρχή, από αυτό εδώ το blog, είχαμε πει ότι η 6η δόση θα δοθεί, αλλιώς διαλύεται η Ευρωζώνη και η Ευρώπη γενικότερα. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια για αγρίους και για την ακρίβεια για αφελείς. Το θέατρο της 6ης δόσης.

Από την αρχή είχαμε πει ότι το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί και ότι οι διαφοροποιήσεις γύρω από το άρθρο 37 είναι προπαγανδιστικό τέχνασμα από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Μάθημα προπαγάνδας: Το παραμύθι με το άρθρο 37.  

Το ΠΑΣΟΚ φίλοι μας, δεν είναι απλά ένα κόμμα. Είναι ένα ολόκληρο καθεστώς, που ζει σε βάρος της ιδιωτικής οικονομίας, σε βάρος των κόπων και των περιουσιών μας και αυτό το καθεστώς δεν πρόκειται να καταρρεύσει, παρά μόνο με κοινωνικά ή εθνικά τραύματα.

Τι λέτε λοιπόν;  θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο ή όχι; 

Κρίμα όμως, για όλο αυτόν τον εργαζόμενο κόσμο, ο οποίος οδηγείται έξω από τη Βουλή, από τις κομματικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, πιστεύοντας ότι τον υπολογίζει ή τον ακούει κάποιος από τους μέσα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη