4 Οκτ 2011

Ρόμπα η ΕΥΠ. Διαλύστε την επιτέλους

Υποτίθεται ότι η πιό σοβαρή και οργανωμένη υπηρεσία μιας χώρας είναι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ή Ασφαλείας ή όπως αλλιώς λέγεται σε κάθε χώρα.
Στην Ελλάδα η Ε.Υ.Π. γελοιοποιείται καθημερινά, εξαιτίας του...
 κομματικού συνδικαλισμού. Φυσικά, ο χαρακτήρας της Υπηρεσίας, δεν θα εμπόδιζε τους συνδικαλιστές (κυρίως του ΠΑΣΟΚ που είναι "φόλα" κομματικοποιημένοι και ζουν γενικώς για "εκλογικές νίκες"), να μετέλθουν όλων των μέσων για να κερδίσουν τις εκλογές του "σωματείου" τους. Έτσι, διαβάζουμε σε διάφορα sites και εφημερίδες, ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων, αλληλοκαρφωμάτων, καταγγελιών κλπ, όλες στηριγμένες σε άρρωστο κομματικό μένος, που γελοιοποιούν την υπηρεσία.
Βάζουμε στοίχημα ότι το 90% των υπαλλήλων θα προτιμούσαν να διαρρεύσουν όλα τα άκρως απόρρητα της υπηρεσίας, παρά να χάσει "το κόμμα" τις εκλογές.

Όταν το 2011, όλα -ακόμη και στην Εθνική Ασφάλεια- είναι αντικείμενο κομματισμού, η απάντηση είναι σαφής: κλείστε το, το μπουρδέλο ! Πετάξτε τους όλους με τις κλωτσιές και βάλτε καινούρια άτομα, που θα απαγορεύεται να ψηφίζουν. Γενικώς και παντού. Άι σιχτίρ με τα κομματόσκυλα! Βλαμμένοι Έλληνες. Βλέπουν κομματικά ακόμη και το χρώμα στο καζανάκι της τουαλέτας τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη