4 Οκτ 2011

Πόσα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε η ΝΔ;

Το αποκάλυψε ο Κώστας Γκιουλέκας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm. Διαβάτε τη συνέντευξη και θα το βρείτε:


“Το ΠΑΣΟΚ βούλιαξε τη χώρα και έπνιξε τους πολίτες με ισοπεδωτικά μέτρα”

Στην “αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης που βύθισε τη χώρα στο χάος” αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:

“Η πολιτική των οριζόντιων περικοπών των συντάξεων, των μισθών και της συνεχούς επιβολής φόρων δεν οδήγησε πουθενά και βύθισε τη χώρα σε μια πρωτοφανή ύφεση. Απόδειξη ότι χθες αναθεωρήθηκαν πάλι τα στοιχεία δείχνοντας ένα αυξημένο έλλειμμα. Ο κ. Παπανδρέου μας οδήγησε στο ΔΝΤ χωρίς καμιά διαπραγμάτευση. Το Μνημόνιο απέτυχε, το Μεσοπρόθεσμο απέτυχε, είχαμε νέα μέτρα τον Αύγουστο, νέα μέτρα τον Σεπτέμβριο, νέα μέτρα με τον προϋπολογισμό που κατατέθηκε χθες. Οι θυσίες που κλήθηκαν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες πήγαν χαμένες, δεν έπιασαν τόπο”.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

“Αφενός έχουμε την αποτυχημένη πολιτική του ΠΑΣΟΚ η οποία βούλιαξε τη χώρα και έπνιξε τους πολίτες με φόρους και ισοπεδωτικά μέτρα και αφετέρου υπάρχει η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Μία διαφορετική προσέγγιση η οποία μετά από σκληρή διαπραγμάτευση μπορεί να εφαρμοστεί και να οδηγήσει την οικονομία στην ανάκαμψη”.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ:

“Η Νέα Δημοκρατία εκεί που χρειάστηκε να βάλει πλάτη, το έκανε. Έχει ψηφίσει περισσότερα από εβδομήντα νομοσχέδια που έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ. Όμως, δεν μπορούμε να στηρίξουμε τα άδικα και ισοπεδωτικά μέτρα γιατί δεν πιστεύουμε σ’ αυτή την πολιτική. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε ένα λάθος”.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη