11 Οκτ 2011

Ξύπνησαν τα συμφέροντα: Απειλεί με παραίτηση τη ΝΔ ο Λυμπερόπουλος

Με παραίτηση απειλεί ο πρόεδρος του συνδικάτου ιδιοκτητών ταξί της πρωτεύουσας και στέλεχος της ΝΔ  Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά την χθεσινή τοποθέτηση Σαμαρά, στην εισήγησή του στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος, κατά των υποκινητών ακραίων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που ταλαιπωρούν με την στάση τους άλλες κοινωνικές ομάδες.
Το κάλεσμα μάλιστα από τον πρόεδρο της ΝΔ να μην…
ψηφίσουν το κόμμα του όσοι πρωταγωνιστούν σε αυτές τις εκδηλώσεις,  φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κ. Λυμπερόπουλος προσήλθε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ σήμερα το πρωί και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Κ. Μπούρα,  «δεξί χέρι» του Α. Σαμαρά και άφησε να εννοηθεί πως ενδέχεται να παραιτηθεί.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ πάντως φέρεται να έχει συμπήξει εσωκομματικό μέτωπο με τους «γαλάζιους»  συνδικαλιστές στον κλάδο των ιδιοκτητών φορτηγών, που επίσης απειλούν με κινητοποιήσεις, όπως και με την ηγεσία ης ΔΑΚΕ, υπέρ των «δυναμικών αντιδράσεων» στα μέτρα της κυβέρνησης.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που υποστηρίζουν ότι λειτουργούν απωθητικά για την προσέλκυση ψηφοφόρων στο κόμμα τους τα στελέχη που πρωταγωνιστούν σε ακραίες αντιδράσεις ή κάνουν κατά καιρούς προκλητικές δηλώσεις. Όπως έχει συμβεί και πάλι με τον Θ, Λυμπερόπουλο, όταν έφθασε στο σημείο να απειλήσει τους βουλευτές που θα ψηφίσουν την απελευθέρωση των ταξί.

star.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη