24 Οκτ 2011

Τα πήρε στο κρανίο ο Μπουτάρης! Κάνει μήνυση στους εργαζόμενους που τον χτύπησαν!

Έστω και καθυστερημένα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την επίθεση που δέχτηκε από εργαζόμενους του δήμου, πριν από λίγες ημέρες, μέσα στο γραφείο του.

Συλλογή στοιχείων

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε στους συνεργάτες του την απόφασή του για τη χρήση ένδικων μέσων. Δεν έχει καταλήξει ακόμη στο αν θα στραφεί εναντίον του προέδρου των εργαζομένων που φέρεται ως ο συντονιστής της επίθεσης ή αν θα ζητήσει τη δίωξη του εργαζόμενου που χειροδίκησε. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το περιβάλλον του Γ. Μπουτάρη η κίνηση αυτή γίνεται «για να προστατευτούν οι θεσμοί και όχι για να εκδικηθεί ο δήμαρχος του εργαζόμενους». Στην παρούσα φάση η νομική ομάδα που έχει αναλάβει την υπόθεση συλλέγει στοιχεία προκειμένου να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο μαζί με την μηνυτήρια αναφορά.

Τι είχε συμβεί;

Πριν από πέντε ημέρες, ομάδα εργαζομένων που ανήκουν στο ΠΑΜΕ, με επικεφαλής των πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, Ηλία Μανουσαρίδη, εισέβαλαν στο γραφείο του δημάρχου και προσπάθησαν βίαια να τον απωθήσουν. Το περιβάλλον του δημάρχου αρκέστηκε στο να διαρρεύσει ότι «ο Δήμαρχος σπρώχτηκε». Στην πραγματικότητα συνέβησαν πολύ χειρότερα πράγματα ενώ κάποιοι μίλησαν για απόπειρα λιντσαρίσματος του Γιάννη Μπουτάρη. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival ότι είδε συνδικαλιστή να παίρνει «αγκαλιά» τον Δήμαρχο και να τον μετακινεί μέσα στο γραφείο. Τότε επενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ηρέμησε τους συνδικαλιστές σώζοντας τον δήμαρχο από την μανία τους.

http://www.thestival.gr/self-government/item/10726-mpoutaris-minisi
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη