4 Οκτ 2011

ΤΩΡΑ: Θέλουν να εμποδίσουν τον Βενιζέλο να δώσει συνέντευξη !

Αποφασισμένοι είναι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, να μην επιτρέψουν στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, να δώσει στη μία, την έκτακτη συνέντευξη τύπου (στην Καραγιώργη Σερβίας 8, στο ισόγειο). Οι εργαζόμενοι υπόσχονται "ντου", το οποίο φυσικά ..
δεν θα αποφέρει τίποτε και η συνέντευξη θα γίνει κανονικότατα, όπως κι όλα τα επόμενα βήματα (εφεδρεία, απολύσεις, μισθοί Ινδίας, φόροι, φόροι, φόροι, φόροι, γκρίνια, μιξοκλάματα και ...το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίζει να κερδίζει άνετα όλες τις εκλογές, όπου ψηφίζουν δημόσιοι υπάλληλοι).
Αυτή είναι η απλή πραγματικότητα.
Οπότε μη μας ζαλίζετε τον έρωτα με απεργίες και φούμαρα.
Όταν κάνατε απεργίες επί Ν.Δ. είχατε ένα σαφές αίτημα "να φύγει η κυβέρνηση της λιτότητας (ΝΔ)". Τώρα κάνετε απεργίες -για το θεαθήναι- αλλά δεν βάζετε αίτημα "να φύγει η κυβέρνηση". Έτσι, δεν είναι;
Οπότε, γυρίστε στις δουλειές σας και βουλώστε το, να δουλέψουμε όλοι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου μπροστάρη να σώσουμε τη χώρα.
 Έτσι κι αλλιώς, στην αγκαλιά σας να πεθάνουν από την  πείινα τα παιδιά σας, πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσετε. Τα άλλα κόμματα της αριστεράς, φοβάστε να τα ψηφίσετε για "να μη βγεί η δεξιά". Αφού ο νταλκάς σας είναι να μην πέσει το ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τα κάνετε τούμπανο με τις απεργίες σας;

Υπάρχει κανείς από εσάς που πρωτοστατείτε στις απεργίες, που θα γίνουν αύριο εκλογές στο "Σύλλογο Χορτοφάγων της γειτονιάς" του και δεν θα ρωτήσει "από το ΠΑΣΟΚ, ποιός κατεβαίνει;"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη