7 Οκτ 2011

Ποιός ήταν ο διευθυντής μεγάλης εφημερίδας που αρθρογραφούσε με εντολές της Πρεσβείας;


Όταν ο Ν. Κακλαμάνης μιλούσε για το σχέδιο εναντίον του Καραμανλή

Στο περιοδικό «Επίκαιρα»,  που κυκλοφόρησε χθες, αποκαλύπτεται -και επίσημα- μία παράμετρος, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα «Δεκεμβριανά» του 2008 στην Αθήνα ήταν μέρος της ..
ύπαρξης του ανατρεπτικού σχεδίου «Πυθία 1», το οποίο προέβλεπε την πολυεπίπεδη αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, με σκοπό το «γκρέμισμα» του  Καραμανλή.

Όσοι τότε τόλμησαν και μίλησαν για «εμπλοκή πρακτόρων ξένης χώρας» χαρακτηρίστηκαν ως γραφικοί, φαντασιόπληκτοι και συνωμοσιολόγοι. 

Ένας από αυτούς, που πρώτος είχε μιλήσει για «σχέδιο που κινείται από ξένες δυνάμεις, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας» ήταν ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακόμη και οι εχθροί του, μέχρι σήμερα, αναγνωρίζουν ότι ο Κακλαμάνης ήταν ο μόνος θεσμικός παράγοντας τον Δεκέμβριο του 2008, που είχε αντισταθεί και παλέψει κόντρα στους «επαναστάτες» της φλεγόμενης Αθήνας.

Κατά διαβολική σύμπτωση, από τότε που ο τ. δήμαρχος Αθηναίων βγήκε ανοιχτά και μίλησε για το «σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή» εμφανίστηκαν, ως δια μαγείας, δημοσιογραφικά κέντρα, που σε …καθημερινή βάση αρθρογραφούσαν εναντίον του, με αποκορύφωμα τις δημοτικές εκλογές δύο χρόνια μετά. 

Θυμίζουμε, απλώς, ότι μεταξύ αυτών ήταν και διευθυντής μεγάλης πολιτικής εφημερίδας, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε μέσω απόρρητων δημοσιευμάτων, ότι λειτουργούσε βάσει εντολών της Αμερικάνικης πρεσβείας.

Επειδή, λοιπόν, η αλήθεια είναι μία και δεν έχει πολλές όψεις, τα σημερινά ντοκουμέντα αποδεικνύουν τον ύποπτο ρόλο τους… 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη