31 Οκτ 2011

Άλλο κι αυτό! Δίωξη δημοσιογράφου για σχόλια στο facebook ! Δείτε τι έγραψε

Έλεος με τη δικομανία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και τις τακτικές εκφοβισμού!
Είστε με τα καλά σας ρε, ή να βάλουμε τις φωνές; Στέλεχος του γραφείου του (τεχνοφρικιού*) Πρωθυπουργού μας, μήνυσε λέει, Κρητικό δημοσιογράφο, για κάποια σχόλια που έκανε στο facebook, αλλά και για κάποια "likes" ! Είμαστε με τα καλά μας; Το facebook είναι ό,τι ένα τραπέζι στο καφενείο. Φυσικά και θα γραφτούν χοντράδες! Σιγά να μην προσέχουμε τι γράφουμε σε ένα κοινωνικό...
 δίκτυο! Πού γίνονται αυτά ρε;
Δηλαδή, θα μπεί ένας εισαγγελέας σε καφενείο της Βέροιας και θα βουτήξει τον πολίτη που είπε επάνω στην μπιρίμπα "μην κλέβεις ρε Μήτσο, χειρότερος από τον Παπανδρέου έγινες";

Η σύμβουλος του πρωθυπουργού είναι η Βαγγελιώ Σχοιναράκη, πρώην βουλευτής και νομάρχης Ηρακλείου και καταθέτει αγωγή σε δημοσιογράφο (τον Αλέκο Ανδρικάκη) όχι για κάποια δημοσιεύματα και σχόλια στα Μέσα που εργάζεται, αλλά τον κατηγορεί για λόγια…στις ιδιωτικές συζητήσεις του, στα στέκια όπου συναντά τους γνωστούς του,αλλά και αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος στο FACEBOOK.
Δείτε τον "τοίχο"  του δημοσιογράφου εδώ

Αυτό το σχόλιο οδήγησε στη μήνυση !!!!!

αν κάποιος κάνει like ή σχολιάσει "έλεος", "θράσος" κλπ, τρώει μήνυση !

Υ.Γ.1: Δηλαδή πόσες μηνύσεις πρέπει να κάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ;;;;;;;;;
Υ.Γ.2: Τεχνοφρικιό = καλή λέξη είναι κ.Σχοιναράκη. Σημαίνει "αυτός που έχει πολύ καλές σχέσεις με την τεχνολογία και το ιντερνετ"
Υ.Γ.3: Μα δεν είναι απίστευτο ;;;;; Κάθε φράση που δεν αρέσει σε έναν πολιτικό, στο διαδίκτυο, να οδηγεί σε μηνύσεις; Έλεος ! (...ωωωχχχ, μήνυση και σε μας!)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη