14 Οκτ 2011

H Δ.Ε.Π.για τον ξυλοδαρμό του Σίμου Δανιηλίδη

Από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιγκερίδη εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με τον προπηλακισμό του Δημάρχου στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ:

"Ο Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης για άλλη μια φορά προκλητικός αφού στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ...
 τάχθηκε ανοικτά υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των δήμων και ζήτησε την εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα των χωματερών.


Ο Μνημονιακός Δήμαρχος αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι εξυπηρετεί με ιδιαίτερο πάθος και με προκλητικό τρόπο , τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ από όπου είναι και υποστηριζόμενος , προκαλεί την κοινή γνώμη χωρίς να υπολογίζει το κοινωνικό πρόβλημα στο οποίο έχουν οδηγήσει οι πολιτικές αποφάσεις του κόμματος και της παράταξης της οποίας ανήκει. Ο κ. Δανιηλίδης διακατεχόμενος από πολιτικό τραμπουκισμό, επιδεικνύει την κομματική του ταυτότητα και καταστρατηγεί το ρόλο του Δημάρχου, που θα έπρεπε να έχει ως πρώτο μέλημα το κοινωνικό συμφέρον των πολιτών του.

Η Δυναμική Ενότητα Πολιτών Νεάπολης – Συκεών και ο επικεφαλής της Δημήτρης Ζιγκερίδης καταδικάζουν σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους επεισόδια και γεγονότα βίας και τάσσονται κατά των ιδιωτικοποιήσεων στο τομέα της καθαριότητας . Μια θέση την οποία η Δυναμική Ενότητα πολιτών, ξεκάθαρα είχε εκφράσει δημόσια μέσα στο προεκλογικό της πρόγραμμα αλλά και την υποστηρίζει ακόμη περισσότερο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη