14 Νοε 2011

Κανένα πρόβλημα με Καμμένο, ούτε υποψία διαγραφής !

Το "σύστημα ΠΑΣΟΚ", το κακομαθημένο και κρατικοδίαιτο αυτό σύστημα, (που δεν εμπεριέχει τους απλούς οπαδούς του ΠΑΣΟΚ), έχει μάθει να επιβιώνει λάθρα, χάρις στην απλή τεχνική του προβολέα σε λάθος στόχο. Σε κάθε πολιτική κρίση, μικρή ή μεγάλη και κυρίως όταν οσμίζονται..
διάλυση του "συστήματος", στρέφουν τους προβολείς σε άλλα κόμματα, για να διασωθεί η κλίκα που νέμεται τον εθνικό πλούτο (και στην οποία επαναλαμβάνουμε δεν συμμετέχει ο απλός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ Δεν τα φάγανε μαζί).
Έτσι, όταν το κίνημα των αγανακτισμένων απειλούσε τη συνοχή του συστήματος και τα γιαούρτια έπεφταν βροχή, εφευρέθηκε ο εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου εκδιώχθηκε ως "τρελός" και ""καταθλιπτικός" από τις Κάννες τα ΜΜΕ του "συστήματος", έστρεψαν τους προβολείς στον Σαμαρά λες κι αυτός αποφάσιζε, λες κι αυτός κυβερνούσε.
Οι κακομαθημένοι βολεψάκηδες που δεν θέλουν να βγουν από το μαντρί που τους εξασφαλίζει δάνεια, φορολογική ατιμωρησία και κρατική διαφήμιση, ανακάλυψαν πρόβλημα στη διαφοροποίηση Καμμένου.
Μα φυσικά και διαφωνεί ο Καμμένος, φυσικά και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης κι έτσι πρέπει να γίνει.
Η Ν.Δ. -αν δεν κάνουμε λάθος- είναι μια μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη στην οποία υπάρχει σύνθεση απόψεων κι όχι σταχανοβιστική φράξια, όπου όλοι πρέπει να ταυτίζονται κι όχι να συμφωνούν.
Ούτε είναι ένα κόμμα που αποτελείται από πιστά, άβουλα στρατιωτάκια, που πρέπει να εκτελούν εντολές.
Αλλοίμονο αν τίθεται συνέχεια θέμα κομματικής πειθαρχίας. 
Και φυσικά δεν θα τεθεί ούτε τώρα.

Ο Πάνος Καμμένος, έχει την άποψή του και καλά θα κάνει την κρατήσει ! Να επιμείνει και να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με όλους. 

Ούτε φυσικά, με κάθε διαφοροποίηση που έχει ιδεολογικά κίνητρα μπορεί κανείς να μιλά για διαγραφές.
Διαγράφεις ένα στέλεχος από ένα κόμμα όταν τα κίνητρά του είναι "πονηρά" όχι όταν έχει άλλες απόψεις. Όταν έχει δηλαδή ατομικές φιλοδοξίες και θέλει να φτιάξει ομαδούλες και φέουδα.
Κι επειδή ο Αντώνης Σαμαράς δεν συμφώνησε χθες στο μεσημεριανό τραπέζι, ούτε με τη γυναίκα του, ούτε με τα παιδιά του, αν η μαρουλοσαλάτα ήταν πολύ ή λίγο αλμυρή, αλλά δεν διέγραψε τη Γεωργία επειδή διεφώνησε, ούτε τα παιδιά του, το ίδιο θα γίνει και με τον Καμμένο.
Καλά κάνει και διαφωνεί, τα μεγάλα κόμματα έχουν ανάγκη από βουλευτές με ιδέες που τις υπερασπίζονται με πάθος.
Προχώρα Πάνο, μην αλλάζεις τις θέσεις σου. Η διαφωνία σου είναι υγιής και κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα θελήσει να αλλάξεις.
Άλλωστε η Ν.Δ. είναι -θεωρητικά- "δεξιό" κόμμα. Άρα πρέπει να ακολουθήσει τη Μαρξιστική θεώρηση "θέση -αντίθεση -σύνθεση".
Ως γνωστόν, τα σοσιαλιστικά -κατ΄όνομα- κόμματα είναι στην πράξη ακροδεξιά .
Οπότε μην ακούς κανένα -και στη Ν.Δ. το ίδιο θα κάνουν- και κράτα τη θέση σου. Η διαφωνία είναι υγεία. Φτάνει πιά με τα στρατιωτάκια !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη