14 Νοε 2011

Μετανάστες-λαθρέμποροι κάνουν πορεία στην Θεσσαλονίκη!

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα. Πάντα όμως, υπάρχει κάτι που μπορεί να μας ξαφνιάσει. Στην χώρα λοιπόν του παραλόγου, την χώρα όπου ο κάθε ένας κάνει ό,τι του καπνίσει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, την χώρα που πλήττεται τόσο σκληρά από την..
οικονομική κρίση, έρχονται κάποιοι δύο φορές παράνομοι να διαμαρτυρηθούν για το ότι κάπου κάπου εφαρμόζεται και κάποιος νόμος.
Έτσι λοιπόν λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι (δήθεν μικροπωλητές) θα πραγματοποιήσουν στις τρείς το μεσημέρι πορεία στην Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι γιατί ... ελέγχθηκαν από την αστυνομία. Όχι, δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω. Εξαγγέλλουν μάλιστα την πορεία τους αυτή στο γνωστό indymedia, προκειμένου να συμμετέχουν στην πορεία τους και οι... γνωστές ομάδες!
Αξίζει τον κόπο να ρίξουμε μια ματιά σε αυτή τους την αναγγελία: "Το τελευταίο εξάμηνο στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει οδυνηρή καθημερινότητα τα ανθρωποκυνηγητά της δημοτικής αστυνομίας εναντίων μεταναστών μικροπωλητών που αγωνίζονται για επιβίωση πουλώντας την πραμάτεια τους. Το πικρό μενού περιλαμβάνει ξυλοδαρμούς, συλλήψεις, απελάσεις, καταστροφή του εμπορεύματος κ.α. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, τους δημοτόμπατσους ήρθαν να συνδράμουν και οι κλασσικοί μπάτσοι κασκαντέρ των ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.
Οι μετανάστες ευτυχώς δεν μένουν και για πολύ στο έλεος της μοίρας τους και έχουν ήδη πραγματοποιήσει μία παράσταση διαμαρτυρίας στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και 3 μαζικές συνελεύσεις. Στη τελευταία συνέλευση αποφασίστηκε να καλεστεί πορεία στο Δημαρχιακό Μέγαρο τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη με συγκέντρωση στις 3.00μμ στην Καμάρα."
Δεν γνωρίζω αν όντως ο Μπουτάρης έχει δώσει εντολή για ελέγχους ή οι μετανάστες του τα "χώνουν" για το ξεκάρφωμα ή έστω προειδοποιητικά. Αυτό που γνωρίζω είναι το ότι ζούμε σε ένα κράτος μπανανία, όπου οι παράνομοι "συνδικαλίζονται" για να ζητήσουν να μην τους ενοχλούμε. Ενώ αν ήταν κανένας Έλληνας που δεν είχε να πληρώσει θα τον κλείνανε στα ... μπουντρούμια! Κατά τα λοιπά μπορείτε να συνεχίσετε να "ψωνίζετε φθηνά" από τους λαθρομετανάστες.

ΤΡΕΛΑ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ...ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


σημείωση taxalia: οι διαχειριστές του blog, διαφωνούμε με το κέιμενο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη