19 Νοε 2011

ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ – ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ...

Επειδή εδώ και αρκετές ημέρες κάποιος πολιτικός αρχηγός μικρού πολιτικού κόμματος προσπαθεί να μας πείσει ότι εδώ και 33 μήνες , από εποχής Καραμανλή δηλαδή, προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό ότι αυτός δήθεν πρωτοστάτησε στο σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο, στου οποίου το όνομα συνεχώς και επέμενε, ας του αφιερώσουμε ένα ωραίο ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίου του MEGA, όπου δεν λέει και τα καλύτερα λόγια για τον Παπαδήμο ! (Ποιος τον ξέρει αυτόν , είπε)....

Φυσικά κατά καιρούς έχει “ρίξει” στο τραπέζι και άλλα ονόματα και θα συνέβαινε ακριβώς το ίδιο αν επιλέγονταν κάποιο άλλο από τα προταθέντα από τον ίδιο πρόσωπα, πάλι θα έλεγε ότι αυτός ο μοναδικός, τον πρότεινε και θα έβρισκε το αντίστοιχο βίντεο για να το προβάλει από τον τηλεοπτικό του δίαυλο, κάνοντας πλύση εγκεφάλου στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του.
Να όμως που όσοι έχουν κοντή μνήμη, έχουν και λιγοστό μυαλό .
Θαυμάστε λοιπόν τι έλεγε, και ας σταματήσουν και τα παπαγαλάκια του, βουλευτές και μη, να το έχουν κάνει σλόγκαν, ότι μόνο ο αρχηγός τους, τη επιφοιτήσει του περιστεριού, προβλέπει τα γεγονότα και μπορεί μάλιστα να τα καθορίζει.
Αχ ρε άτιμο YOUTUBE, τι χρήσιμο εργαλείο είσαι!!!
Μικρό, αλλά θαυματουργό!

Και θα ήθελα να απευθυνθώ στους δημοσιογράφους που τον καλούν στα τηλεπαράθυρα αλλά και στις ενημερωτικές τους εκπομπές, τόσο τον ίδιο τον πρόεδρο όσο και τους βουλευτές του, οσάκις ακούσουν να επαναλαμβάνεται ότι εμείς και ο πρόεδρος μας είχαμε προτείνει τον Παπαδήμο, εδώ και 33 μήνες, καλά θα ήταν να του θυμίζουν τι είχε προτείνει και τι είπε για το κ. Παπαδήμο,στις 15 Ιουνίου 2011, λίαν πρόσφατα δηλαδή.


 Πρόταση στον Αντώνη…
Σαμαρά ξύπνα και βάλε τα παιδάκια σου να ψάχνουν… γιατί με κάτι άλλο φαίνεται ότι παίζουν εκεί στη Συγγρού.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη