10 Νοε 2011

M.Χαρακόπουλος: "Ο τόπος θα πληρώνει για πολλά χρόνια τα λάθη Παπανδρέου"

Σχόλιο taxalia: Ναι αλλά μην ψάχνετε για άλλοθι από τώρα για την επόμενη μέρα! Μην επαναλάβετε τα παραμύθια του Παπανδρέου, ότι "φταίει ο Καραμανλής". Μη σας έχουμε τα επόμενα χρόνια να μας λέτε "φταίει ο Παπανδρέου για αυτό σας πηδάμε"! Ο λαός δεν ψηφίζει για να βγάλει κριτική επιτροπή. Από αερολογίες όπως "καμμένη γή άφησαν οι προηγούμενοι" χορτάσαμε. Αν νομίζετε ότι δεν θα μπορέσετε να ...
φέρετε το χαμόγελο στον ελληνικό λαό, μη νομίζετε ότι θα τη "σκαπουλάρετε" με ανάθεμα στον Παπανδρέου. Αυτός τελείωσε. Αφήστε το παραμύθι για το παρελθόν και αλλάξτε τη χώρα. Αν δεν μπορείτε, σπίτι και χαμομήλι. Μη ζητάτε να κυβερνήσετε.
Να κάνουμε από τώρα τους λογαριασμούς μας, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Και, όχι, δεν έχουμε τρελές απαιτήσεις, δεν ήρθαμε από τον Άρη. Όλοι ξέρουμε τι δύσκολη θέση της χώρας, έχουμε υπομονή ως λαός και το δείξαμε, δεν περιμένουμε να φάμε με χρυσά κουτάλια, αλλά υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά σας, όπως η μείωση του ΦΠΑ στο 19% και του φόρου των εταιρειών στο 15% + μερισμάτων στο 15%. Αν δεν τα κάνετε ...θα 'χετε άσχημα χαμπέρια από το taxalia. ΦΠΑ 19% είπατε, δεν το ξεχνάμε. Μη διανοηθείτε να μας παραμυθιάσετε ότι "η κατάσταση δεν μας επιτρέπει". Αν δεν σας επιτρέψει, δρόμοοοοο !

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Η εντολή σχηματισμού νέας μεταβατικής κυβέρνησης, ελπίζω ότι θα βάλει φρένο στον ολισθηρό κατήφορο που οδηγήθηκε η χώρα από την άφρονα πολιτική της απελθούσας κυβέρνησης Παπανδρέου. Κορυφή του παγόβουνου αυτής της πορείας στον όλεθρο ήταν η ανεύθυνη απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ο κ. Παπανδρέου αποτελεί πλέον -και στην πραγματικότητα- παρελθόν για τη χώρα. Ο τόπος, όμως θα πληρώνει για χρόνια τις συνέπειες των εγκληματικών λαθών του, που μας οδήγησαν στα δεσμά του Μνημονίου και την επιτήρηση.

Η μεταβατική κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου έχει συγκεκριμένη αποστολή: την υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου της ΕΕ και την άμεση διεξαγωγή εκλογών μέσα σε συνθήκες ομαλότητας.

Δυστυχώς, ακόμη και την ύστατη ώρα, οι μέχρι χθες «ένοικοι του Μαξίμου» διέρρεαν αθλιότητες περί όρων, που δήθεν, έθετε ο νέος εντολοδόχος πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης. Και τούτο διότι ενοχλήθηκαν, επειδή ο Αντώνης Σαμαράς με τη δήλωσή του για την εθνική αξιοπρέπεια εξέφρασε τον πατριωτισμό και το φιλότιμο όλων των Ελλήνων. Η κατηγορηματική διάψευση του κ. Παπαδήμου ότι δεν έθεσε κανέναν όρο στους πολιτικούς αρχηγούς είναι ένα ράπισμα στο «σύστημα ΠΑΣΟΚ» που καταρρέει.

Η Νέα Δημοκρατία με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του τόπου θα στηρίξει τη μεταβατική κυβέρνηση στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων στόχων.

Ο Αντώνης Σαμαράς, με την υπεύθυνη στάση του, έστειλε μήνυμα σταθερότητας και ασφάλειας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η χώρα θα οδηγηθεί γρήγορα σε εκλογές, προκειμένου να εκφραστεί ο κυρίαρχος ελληνικός λαός».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη