30 Δεκ 2011

Καθάρματα πυροβόλησαν ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου, χαροπαλεύει η γυναίκα

Την ώρα που οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τα δώρα των παιδιών τους, μια εργαζόμενη γυναίκα, παλεύει για τη ζωή της. Οι δράστες δεν εντοπίστηκαν, αλλά βάζουμε στοίχημα ότι αν συλληφθούν η ανακοίνωση της αστυνομίας θα λέει "ομογενείς από τη Γεωργία...συνελήφθησαν στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών....". Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους "ομογενείς" πρεζάκηδες με τον καμένο εγκέφαλο, οι οποίοι...
έχουν διαπράξει εκατοντάδες εντελώς αναίτιες δολοφονίες τα τελευταία χρόνια. Επειδή είναι γουρούνια με καμένο εγκέφαλο. H πρέζα τρελαίνει κι αυτοί την παίρνουν με το κιλό. Κάτι δραστικό πρέπει να γίνει με αυτά τα σκατόψυχα βρωμοτόμαρα. Και το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να αφοπλιστούν! Μαζεύτε επιτέλους τα όπλα γαμώ το κέρατό μου ρε σεις στην αστυνομία. Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν όλοι οι σκατόψυχοι πρεζάκηδες με μια καραμπίνα στο Ι.Χ.! Ε, κάποτε που θα σαλτάρουν από τη στέρηση θα τη χρησιμοποιήσουν ! Μυαλό θέλει;  Κάντε ελέγχους για .όλπα στα Ι.Χ. επιτέλους !!!

Ενημέρωση από το spnews:

Πυροβόλησαν ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου-Στην εντατική, διασωληνομένο το θύμα Ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 σε κοσμηματοπωλείο στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Οι δύο δράστες,εισέβαλλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί των οδών Καρυπίδου και Θεοκλήτου 19, όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια με το σύζυγο της και την πυροβόλησαν στο κεφάλι με καραμπίνα, ενώ πήραν κάποια κοσμήματα πριν τραπούν σε φυγή. Η πυροβολησθείσα γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνομένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ το κατάστημα βρίσκεται επί των οδών Καρυπίδου και Θεοκλήτου 19. 
 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΡΑ 21:30 Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στα επείγοντα του νοσοκομείου, καθώς εντοπίστηκαν σκάγια στην εγκεφαλική ουσία και γίνεται προσπάθεια ανάνηψης καθώς δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. 
 ΩΡΑ 22:20 Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς η κατάστασή της αιμοδυναμικά σταθεροποιήθηκε. Είναι ακόμα διασωληνομένη, με τους νευροχειρούργους να σημειώνουν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να εκτιμηθεί η κατάστασή της. Τα σκάια εντοπίστηκαν στην εγκεφαλική ουσία, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν προκαλέσει βλάβη και σε ποιο βαθμό. Στο μεταξύ, αστυνομικοί της ομάδας "ΔΙΑΣ" χτενίζουν την περιοχή πραγματοποιώντας ανθρωποκυνηγητό αναζητώντας τους δράστες.

ΠΗΓΉ: SPNEWS.GR
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη