10 Δεκ 2011

Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο πλωτό δέντρο: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΘΕΛΚΥΣΗ", ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΤΑ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να στηρίξουν την «Χριστουγεννιάτικη Πλατεία » που θα λειτουργήσει στον άξονα της Αριστοτέλους, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου του 2012, τόνισε ο ..
πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης.

Αύριο η φωταγώγιση

 «Θέλουμε αυτή η πρωτοποριακή εκδήλωση να λάβει τα χαρακτηριστικά ενός θεσμικού γεγονότος, το οποίο θα είναι σύμφυτο με την ιστορία και την προβολή της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ. Ζορπίδης. Όσον αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της «Χριστουγεννιάτικης Πλατείας», ο πρόεδρος του ΕΕΘ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα φωταγωγηθεί το πλωτό δένδρο με την παρουσία και του Δημάρχου κου Γιάννη Μπουτάρη. 


«Στην πλατεία Αριστοτέλους, έχουν τοποθετηθεί παγοδρόμιο, περίπτερα-σπίτια δημιουργικής απασχόλησης και συστοιχία χριστουγεννιάτικων δένδρων. Επίσης, θα τοποθετηθεί φωτεινός διάκοσμος σε όλο τον άξονα της Αριστοτέλους και θα εγκατασταθούν σπιτάκια που θα διατεθούν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες θα διαθέτουν δικά τους προϊόντα», δήλωσε ο κ. Ζορπίδης.

Δείτε το βίντεο από τη μεταφορά, καθέλκυση και τοποθέτηση του πλωτού δέντρου, από βατραχανθρώπους:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη