18 Δεκ 2011

Δημοτική αχινόσουπα

Μέσα σ΄ενα χρόνο ξεφτίλισαν κάθε έννοια αρχών, διοίκησης, χριστιανοσύνης, δικαιοσύνης και ότι θα μπορούσε να αφορά δημοτική διοίκηση και δημότες ελληνικής πόλης.
Η παρέα του '' δε βαριέσαι'', η παρέα του ''χαβαλέ'' που αντιπολιτευόταν με έρεισμα τα προβλήματα της καθημερινότητας, που φωτογράφιζον και κατήγγειλαν κάθε παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, κάθε..
ράμπα στραβή, κάθε ξεβαμένη διάβαση, κάθε τραπέζι παράνομο, κάθε Ικτίνου,  κάθε Αριστοτέλους, κάθε Λ. Νίκης, κάθε λάμπα σβηστή, κάθε ξεραμμένο πάρκο, κάθε σκουπίδι έξω από τους κάδους, κοιτάξτε πως κατήντησε την πόλη.


Ξεκίνησαν με μικροεξυπηρετήσεις του δημάρχου στους συγγενείς του και υπαλλήλους, του τύπου "παρτεριού Ικτίνου"., συνέχισαν με την γελοιότητα της δήθεν οριοθέτησης των καφέ Ικτίνου- Ζεύξιδος, πέρασαν στην πλήρη καταστροφή της Αριστοτέλους (αυτήν που ο Παπαγεωργόπουλος ανάφερε ως την ωραιότερη των βαλκανίων) που την ανέθεσαν στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο και την κατήντησαν  κακόγουστο παιχνιδότοπο και πανάκριβο παζάρι. 

Εξάλου οι άνθρωποι επαγγελματίες είναι....Κατέστρεψαν την φάτνη, πέταξαν το καταπληκτικά φωτισμένο καράβι κάπου στο Κορδελιό απ΄ ότι μαθαίνω, δεν έφεραν χριστουγ. δένδρο (μοναδική δυτικοευρωπαική χριστιανική πόλη) και εξαφάνισαν  τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από την παραλιακή, για να φέρουν (κάποιοι μηχανικοί της πλάκας, αλλά με βλέψεις), αυτή τη πλωτή κακοκατασκευασμένη φωτισμένη αχινόσουπα, που σίγουρο ήταν ότι κάποια στιγμή θα βούλιαζε από τους νοτιάδες. 

Περιμένω τις Αδειες που πολύ σωστά ανέφερε άλλος αναγνώστης. Που είναι οι δημοσιογράφοι της πλάκας που σιγοντάροιζαν αυτή τη κακοστημένη μπουταροκωμωδία ; Που είναι αυτοί που προκαλούσαν και έσπρωχναν τους νυν διοικούντες το 2006 να μη περάσει η ανάπλαση της Πλατ. Αριστοτέλους από τον Παπαγεωργόπουλο.

Χορτάστε τώρα θέαμα πολιτισμού και ανάπτυξης. Κι αν δε χορτάστε, παρακολουθείστε δημοτικό Συμβούλιο για να κοιμηθείτε το βράδυ. Προσφέρει γέλιο και θέαμα. Η ξεφτίλα του θεσμού. Αλήθει ο Γκιουλέκας ρε παιδιά που είναι ; Δεν βλέπει στη πόλη τι γίνεται ; Ζεί εδώ ; Oι δημοτικοί του σύμβουλοι (στους ενήλικους αναφέρομαι) που είναι ; Δεν παρακολουθούν , αυτά που βλέπουμε όλοι μας ;  

Περισσότερες από μισές λάμπες σ΄ όλη την πόλη καμμένες, μόνιμα οι κάδοι ξεχειλισμένοι από σκουπίδι, σκουπίδια, μπουκάλια, τενεκεδάκια, ζουμιά, τρόφιμα κυκλοφορούν στα πεζοδρόμαι που έχουν μόνιμες εστίες μόλυνσης.

Κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει ;

Ας μη πάμε περιφεριακά, Ανω Πόλη, νέα (κατεσραμμένα) πάρκα.

Καμμία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους δρόμους (εκτός από τα χαζοάστερα της πλάκας που έβαλαν χθες στην Αγ. Σοφίας) , στις πλατείες, στην Πλ. Αριστοτέλους, στο Δημαρχείο κ.λ.π. 
Μόνιμο μποτιλιάρισμα στους δρόμους, ακέφαλη, ανοργάνωτη, Δημοτική Αστυνομία που δρούνε ως πειρατές χτυπώντας εκεί που δεν τους αντιλαμβάνονται, εκρηκτικές αντιπαραθέσεις πολιτών, οδηγών, επαγγελματιών, οδηγών μεταφορών κ.λ.π. γύρω από την Αγ. Σοφίας για ολιγόλεπτο σταμάτημα-φορτωμα κ.λ.π.

Πλήρης υποβάθμιση της πλατείας Αγ. Σοφίας έως την Εγνατία με παρκαρισμένα εκατοντάδες αυτοκίνητα σε πλατεία, παρτέρια, πεζοδρόμια, διαβάσεις, ράμπες, διπλή-τριπλή σειρά (ΤΩΡΑ ΚΥΡ. 18.12.11, 20.30) για να ωφεληθεί η γελοία πεζοδρόμιση της Αγ. Σοφίας που θυμίζει συνοικιακή ανθοέκθεση και που δεν την θέλουν ούτε κάτοικοι, ούτε κατατστηματάρχες.

Καλά ρε παιδιά. Δεν έχουν κανέναν Αντιδήμαρχο με πτυχίο μηχανικού ; Κάποιον που να πήγε έστω και για ταξίδι στο εξωτερικό να δουν τι παίζει εκεί; Μόνο ανατολικά πηγαίνουν ;  Εκεί στα τριτοκοσμικά ; Πάτε τουλάχιστον Σμύρνη, Μπόντρουμ . Να δείτε τάξη, καθαριότητα, ανάπτυξη.  

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Σ΄ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Αυτό προσέφερε η σημερινή διοίκηση του δήμου που αντιδήμαρχοι, προεδροι, συνδικαλιστές, αυλοκόλακες και λοιποί διαγκωνίζονται για το ποιός θα είναι ο πιό κερδισμένος μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΧΙΝΟΣΟΥΠΑ που ταίριαξε με ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ  ΑΧΙΝΟΣΟΥΠΑ.

Από τους σχολιαστές που θα ακολουθήσουν, θα υπάρχει κάποιος που να διαψεύσει τα προαναφερόμενα με στοιχεία, ή απλά θα λαικίσει με απαντήσεις αδελφίστικες του τύπου ''μπουτάρης να γουστάρεις;;;''



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη