22 Δεκ 2011

Πασοκικοί σκυλοκαυγάδες

Από το: http://riseis.blogspot.com/2011/12/blog-post_21.html
«Ή μας πληρώνετε τα δεδουλευμένα ή δεν βγάζετε νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ». Ποιοι τα λένε αυτά; Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που είναι απλήρωτοι από το Σεπτέμβριο. Αποδέκτης της "απειλής" η ηγεσία του κόμματος. Σε blog που έφτιαξαν ...
(http://ergazomenoipasok.blogspot.com/2011/12/blog-post.html) απευθύνονται στην ηγεσία-εργοδότη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Για ό,τι έχετε πράξει στη χώρα και στη ζωή του απλού πολίτη θα σας κρίνει ο κυρίαρχος λαός (μέρος του οποίου είμαστε και εμείς). ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ! Οι υπάλληλοι της συμμορίας που κατέστρεψε τη χώρα τολμούν να κατηγορούν την ηγεσία τους για όσα έκανε (στους άλλους, βέβαια)!!! Για σιγά, ρε παλικάρια... Γιατί δεν τα λέγατε αυτά τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο κλπ, όσο δηλαδή πληρωνόσαστε; Τώρα σκεφτήκατε το λαό, επειδή μείνατε απλήρωτοι τρεις μήνες; Άλλοι έχασαν τη δουλειά τους και μερικοί και τη ζωή τους ακόμα. Τα παράπονά σας, λοιπόν, στον μεγάλο Τζέφρι, εκείνον που σας είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" και τον κάνατε πρωθυπουργό για να σας τα μοιράσει. Ή μήπως δεν τον ψηφίσατε; Ούτε ίχνος συμπάθειας και αλληλεγγύης στα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ!
.......
Σημείωση taxalia: Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν παρέμβαση του προέδρου του κόμματος, κυρίου Γιώργου Παπανδρέου, οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν σήμερα δύο μισθούς.





Άλλοι δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν ...φιλολαϊκά μέτρα

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη