27 Δεκ 2011

Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα του Εφραίμ εμείς, ας το λύσουν οι Ρώσοι

Η φυλάκιση του Ρωσοεβραίου ολιγάρχη, απετέλεσε
την αιτία του Γ' παγκοσμίου πολέμου, που διεξάγεται
υπόγεια εδώ και μερικά χρόνια
Τα πράγματα είναι απλά και ας μη μακρηγορούμε: Εδώ και μερικά χρόνια, από τότε που ο Πούτιν φυλάκισε τον επιφανέστερο των Ρωσοεβραίων oλιγάρχη, Mikhail Khodorkovsky, ξεκίνησε ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος. Ο δυτικός κόσμος, που περιστρέφεται γύρω από την ασφαλή επιβίωση του Εβραϊκού λαού, αναγκαστικά συντάχθηκε με τον αδυσώπητο πόλεμο των Εβραίων εναντίον του Πούτιν που τόλμησε να φυλακίσει τον Χανταρκόφσκι. Επομένως ισχύει το δόγμα "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας". Άρα, όποιος προσεγγίζει τη σημερινή Ρωσική ηγεσία με οποιοδήποτε τρόπο είναι εν δυνάμει εχθρός και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος. Θα τον κυνηγούν μέχρι το τέλος. Τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και όποιος δεν τα καταλαβαίνει, κακό του κεφαλιού του.

Από 'κει και πέρα, βλέπω ένα σωρό "πατριώτες" bloggers να ονειρεύονται επέμβαση του Πούτιν και του ξανθού γένους κι άλλες αηδίες.

Δεν διδάχθηκαν τίποτε από την ιστορία, στην οποία οι Ρώσοι, δεκάδες φορές, άναψαν τη σπίθα της αντίστασης στους Έλληνες και μετά ...έστριψαν αλά Γαλλικά, αφήνοντάς μας στα κρύα του λουτρού.
Το ίδιο θα κάνουν κι αυτή τη φορά. Οι "δυτικοί" έδωσαν εντολές στα ελληνικά ΜΜΕ να "συνταχθούν" στο "αντιπούτιν μέτωπο", τα ΜΜΕ το έκαναν πρόθυμα (ο ΑΝΤ1 έσπασε τα ρεκόρ υποταγής), οι Ρώσοι δεν έβαλαν ούτε ευρώ σε ελληνικά ΜΜΕ, επομένως παίζουν σε ξένο γήπεδο, άρα θα ηττηθούν κατά κράτος.

Όσοι ονειρεύονται λοιπόν, να μας "σώζει" το "ξανθό ομόδοξο γένος" κι άλλες Λιακοπουλικές μπούρδες, να συνέλθουν, να προσγειωθούν και να κάτσουν στα αβγά τους.

Αρκετά υπέφερε το ελληνικό έθνος από τους παπατζήδες Ρώσους.

Οι "δυτικοί" θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον Πούτιν και θα τον εξοντώσουν. Θα εκτελεστεί με τον πιό ατιμωτικό τρόπο (να το θυμάστε!). Ας διδασκόμαστε επιτέλους από την ιστορία κι ας μην πουλάμε "τζαμπα-παλικαρισμό".

Ανήκομεν εις την Δύσιν κι όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος.

Γιατί νομίζετε ότι έστησαν το show Εφραίμ; Λέτε να τους έπιασε ο καημός να αποδοθεί δικαιοσύνη; Ή λέτε να φοβήθηκαν μήπως δραπετεύσει στον Σείριο με διαστημόπλοιο ο παππούλης; Απλές δηλώσεις υποταγής στη "αντιπούτιν συμμαχία" είναι. Νομίζετε ότι υπάρχει πολιτικός ή δημοσιογράφος που θα αυτομολήσει στην απέναντι μεριά; Για χαζούς ψάχνετε; Θα τον εξαφανίσουν, μέχρι να πεί κίμινο. Έτσι δεν είναι Γιώργο Παπαδάκη;

Φ.Μ.27-12-2011
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη