13 Ιαν 2012

Ψηφοφορία: Ποιό κόμμα να είναι άραγε;

"Η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και στη συνέχεια της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης είναι η νομοτελειακή εξέλιξη μιας αναχρονιστικής και παράλογης δομής που διατηρήθηκε μόνο για λόγους μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς.", λέει η ανακοίνωση κόμματος, που επιθυμεί να εξαφανιστεί το ταχύτερο κάθε έννοια Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης ή..
Γενικής Γραμματείας και συνεχίζει:
"καλεί τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στους πολιτικούς που έστερξαν να χύσουν υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα για την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας. Καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις της πόλης να συμβάλουν με απόψεις θέσεις και παρεμβάσεις στην ενίσχυση του θεσμού της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.".
Για ποιό κόμμα πρόκειται;
ΨΗΦΙΣΤΕ!

Aν και στο taxalia δεν δημοσιεύουμε πλέον καμία ανακοίνωση του κόμματος που ζητούμε να βρούμε στο κουίζ μετά από εμετικό άρθρο φιλικού ημι-επίσημου ιστολογίου του κόμματος αυτού (δεν συγχωρούμε την αχαριστία, το taxalia έβαζε όλες τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου τους, κι αυτοί απάντησαν με οχετό), το οποίο καταφέρεται με απίστευτες γελοιότητες εναντίον του taxalia, βάζουμε ολόκληρη την ανακοίνωση, αν και η ανάγνωσή της δεν προσφέρει τίποτε και δεν αλλοιώνει τα σημεία που τονίσαμε:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και στη συνέχεια της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης είναι η νομοτελειακή εξέλιξη μιας αναχρονιστικής και παράλογης δομής που διατηρήθηκε μόνο για λόγους μικροκομματικούς και ψηφοθηρικούς. Η Ελλάδα της Ευρώπης στην οποία προσβλέπει η ....κουίζ.................. δεν έχει ανάγκη από υπουργεία και γραμματείες που δεν αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά αντιθέτως, για τη συντήρησή τους απομυζούν το υστέρημά του, με αλλεπάλληλους φόρους και χαράτσια. Η .....κουιζ......... πιστεύει στην αποτελεσματική αποκεντρωμένη διοίκηση. Για αυτό το λόγο θεσπίστηκε από την πολιτεία ο θεσμός της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Μέλημα του πολιτικού κόσμου πρέπει να είναι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να αποκτήσει την θεσμική και οικονομική αυτοτέλεια που έχει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πρόοδος και η ευημερία της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας και Θράκης είναι συνάρτηση καινοτόμων και συντονισμένων αναπτυξιακών δράσεων και πάντως δεν υπηρετούνται από τη συντήρηση γραφειοκρατικών και αποψιλωμένων από αρμοδιότητες θεσμών. Οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι της καταργηθείσας Γενικής Γραμματείας θα πρέπει να μεταταχθούν είτε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είτε στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης. Η ....κουίζ..........καλεί τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στους πολιτικούς που έσπευσαν να χύσουν υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυα για την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας. Καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις της πόλης να συμβάλουν με απόψεις θέσεις και παρεμβάσεις στην ενίσχυση του θεσμού της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

(κουίζ= το κόμμα που ζητούμε να μαντέψετε. Αν το γράψουμε, τι νόημα έχει το κουίζ;)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη