24 Ιαν 2012

Σαμαρά υπάρχεις;


27-12-2011, Υπουργός Δικαιοσύνης ΠΑΣΟΚ για προφυλάκιση Εφραίμ:
"Ουδέποτε παρενέβην, ούτε θα παρέμβω τώρα και στο μέλλον σε οποιαδήποτε ...
υπόθεση αποκλειστικής αρμοδιότητας της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης"

24-1-2012, Υπουργός Δικαιοσύνης ΠΑΣΟΚ για πιθανή δίωξη Παπανδρέου:
"Καλώ το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο να ορίσει δύο νέους Αντεισαγγελείς Εφετών με αρμοδιότητα την έρευνα του Οικονομικού Εγκλήματος, οι οποίοι θα μπορούν να διεκπεραιώσουν το σημαντικό και πολύτιμο αυτό έργο τους με τη νηφαλιότητα, την ανεξαρτησία, την υπευθυνότητα και φυσικά την αξιοπιστία που απαιτούνται ως προϋποθέσεις για την αποτελεσματική άσκηση των σχετικών καθηκόντων τους".

Δεν παρεμβαίνουν οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ λοιπόν όταν φυλακίζονται αντίπαλοι (κανείς πασόκος δεν φυλακίστηκε όπως ξέρεις από το σινάφι Άκη, Μαντέλη, Τσουκάτου, υποβρύχια, siemens κλπ), αλλά απαγορεύουν στη δικαιοσύνη να πειράξει δικό τους, γιατί αν τον πειράξει θα γίνει μακελειό !

Κι εσύ, που ο λαός σου έδωσε στην τελευταία δημοσκόπηση διπλάσιο ποσοστό από το κόμμα που κυβερνά, κάνεις αντιπολίτευση κολεγίου !!! Την ώρα που η οργή του κόσμου για τους ανθρώπους που μέσα σε δύο χρόνια γύρισαν την Ελλάδα στη δεκαετία του ΄50 ξεχειλίζει !
Και τους αφήνεις να κάνουν πάρτι ανενόχλητοι, να απαγορεύουν στη δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει, να κυβερνάνε όπως γουστάρουν και να σε καταγγέλουν αυτοί ! Αντί να τους πάρεις μονότερμα και να μη μπορούν να σταθούν ούτε στην τουαλέτα του σπιτιού τους !

Ο λαός περιμένει από την (εκάστοτε) αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση και να την φρενάρει όταν αυθαιρετεί . Όταν νομίζει ότι είναι υπεράνω του νόμου και οι φυλακές είναι μόνο για τους άλλους.

Άμα δεν μπορείς, άστο αρχηγέ* ! Μην το κουράζεις.

(* το αρχηγέ με την έννοια της αργκό, εμείς δεν έχουμε αρχηγό)

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη