4 Ιαν 2012

Παπανδρέου καρφώνει Ψυχάρη και Ψυχάρης καρφώνει Παπανδρέου

Και μας τι μας νοιάζει; Πρέπει να νοιάξει κάποιον εισαγγελέα όμως, γιατί ο κ.Ψυχάρης είπε:

«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου. Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η..
μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα. Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο
...
Δηλαδή, τα δάνεια στην Ελλάδα τα εγκρίνουν τα κόμματα;
Θα μου πείτε; Είχες καμιά αμφιβολία; 
Εγώ ως blogger καμία. Αυτά γράφουμε εμείς οι bloggers. Αλλά αυτοί ξεμπουρδέλεψαν τελείως ! Παραδέχονται και μόνοι τους τις ανίερες συναλλαγές του τρίο της αμαρτίας : τράπεζες-εκδότες-πολιτικοί.  Oμολογούν την ενοχή τους !
Τα τρία κακά της χώρας. Κάποιος πρέπει να τους πλακώσει στις φάπες.
Και κάποιοι από αυτούς να πάνε φυλακή: ή ο Ψυχάρης αν εκβίαζε τον  Παπανδρέου να πάρει το δάνειο, ή ο Παπανδρέου αν απειλούσε τον Ψυχάρη ότι θα του κόψει το δάνειο ή ο τραπεζίτης, που για να δώσει ένα δάνειο έπρεπε να ρωτησει έναν πολιτικό !

Φ.Μ.taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη