5 Ιαν 2012

Τι είπε ο στόμας τους πάλι!!!

Αχ κυρία Γιαννακά μου, ειλικρινά σας λυπήθηκα σήμερα. Μιλούσατε στο ραδιόφωνο και επιζητούσατε τον οίκτο μας που δυο χρόνια τώρα βρισκόσασταν διαρκώς στα κάγκελα με το πιστόλι στον κρόταφο. Αν θυμάμαι καλά ο Γιωργάκης είχε..
το πιστόλι στο τραπέζι για τους ΔΝΤδες. Στο κεφάλι σας το έβαζε κάθε φορά που ρίχνατε την ψήφο σας στη Βουλή και μας ξεσκίζατε;
Ήσασταν εγκλωβισμένη στο δίλημμα «σώζουμε την Ελλάδα ή καταρρέει» εσείς που διακινούσατε κείμενο διαμαρτυρίας και σας μάζευε με τη γκλίτσα ο παρ’ ολίγον πρωθυπουργός-τσοπάνης Φίλιππος ο Πισινάτος [02.06.2011];  Εγκλωβισμένη εσείς που απαιτούσατε να έλθει το μεσοπρόθεσμο προς συζήτηση στα όργανα του κόμματος και κάνατε την κωλοτούμπα σας για μία ακόμη φορά; Εγκλωβισμένη εσείς που μας λέγατε ότι οι ψηφοφόροι σας σάς στέλνουν μηνύματα τύπο «Μην τυχόν και δεν ψηφίσεις το μεσοπρόθεσμο και δεν πάρουμε τη δόση μας. Χρειαζόμαστε τη σύνταξη και το μισθό μας για τα παιδιά μας». Εγκλωβισμένη εσείς που χλευάζατε με υφάκι την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δούρου λέγοντας ότι η κ. Δούρου [μισθωτή των € 800] κέρδισε με την παρουσία της στην τηλεόραση [05.07.2011] τα 15΄ της δημοσιότητος που της αναλογούν;  Ελπίζω να μην εννοούσατε ότι κέρδισε δημοσιότητα, επειδή βγήκε μαζί σας στο γυαλί.
Το άρθρο 37 γιατί το ψηφίσατε; Ήσασταν περισσότερο εγκλωβισμένη από την κ. Κατσέλη; Το Μνημόνιο γιατί το ψηφίσατε; Ήσασταν περισσότερο εγκλωβισμένη από τους Σακοράφα, Δημαρά και Οικονόμου; Το ασφαλιστικό γιατί το ψηφίσατε; Ήσασταν περισσότερο εγκλωβισμένη από τον κ. Παπαχρήστο; Το μεσοπρόθεσμο γιατί το ψηφίσατε; Ήσασταν περισσότερο εγκλωβισμένη από τον κ. Κουρουμπλή;
Το άρθρο 27§9 ν. 3867/2010 γιατί το ψηφίσατε; ["για λόγους διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημόσιας υγείας θεωρούνται νόμιμες όλες οι δαπάνες που απαιτούνται για την εξόφληση υποχρεώσεων που απορρέουν από προμήθειες των νοσοκομείων, οι οποίες προμήθειες διενεργήθηκαν μέχρι την κατάθεση του νόμου στη Βουλή, ακόμη και αν αυτές οι προμήθειες έγιναν με απευθείας ανάθεση λόγω επειγουσών αναγκών»].
Εγκλωβισμένη ήσασταν όταν ψηφίσατε και το άρθρο 39§12 ν. 4024/2011; [«Δαπάνες που δημιουργήθηκαν μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου σε εκτέλεση όρων των επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας ή αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Ανώνυμη Εταιρεία» (ΟΣΚ ΑΕ), για πληρωμές σε πρόσωπα απασχολούμενα στην άνω ανώνυμη εταιρεία και σε βάρος του προϋπολογισμού της και αφορούν τακτικές αποδοχές και αποζημιώσεις κάθε είδους, επιδόματα και εφάπαξ παροχές ένεκα συνταξιοδότησης, θεωρούνται ότι διενεργήθηκαν νόμιμα.»]
Και τέλος, τον Λουκά γιατί τον ψηφίσατε; Δεν σας έβαλε κανείς κανένα δίλημμα; Δεν έχετε απεγκλωβιστεί ακόμη; Μόνον σήμερα απεγκλωβιστήκατε που καταλάβατε ότι ο Μεγάλος Κανωνιέρης σάς δουλεύει κανονικά και μέσω υμών ξεσκίζει εμάς;
Α, να μην ξεχάσω: την 6η δόση θα την παίρναμε τον Σεπτέμβριο. Λέγατε τότε και σεις ότι το Δημόσιο έχει λεφτά για συντάξεις μέχρι τον Οκτώβριο. Μετά βρέθηκαν λεφτά μέχρι και τον Νοέμβριο. Μετά θα παίρναμε τη δόση τον Δεκέμβριο, εκτός και δεν ψηφίζατε τον Λουκά για πρωθυπουργό. Τον ψηφίσατε κι’ αυτόν. Και τώρα η δόση, η 6η παρακαλώ, πάει για τον Μάρτιο. Στην ουσία πάει για τότε που θα έχετ καταστρέψει τη χώρα και δεν θα χρειάζεται κυβέρνηση, διότι δεν θα έχει τι να κυβερνήσει.  
Πείτε μου, λοιπόν, τί είναι αυτό που σας ενόχλησε από χθεσινή στάση του Μεγάλου Κανωνιέρη; Την αποκαλέσατε θαρραλέα και χαοτική. Αδυνατώ να σας κατανοήσω και επ’ ουδενί  θέλω να φορέσω ζουρλομανδύα. Δώστε μου μια εξήγηση.
Πάψατε να πιστεύετε πως ό,τι κάνατε ήταν αναγκαίο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητος της ελληνικής οικονομίας; Πείτε σας παρακαλώ στην κ. Δραχμανάκη να μας εξηγήσει σε ποία προϊόντα αναφέρεται όταν μας ομιλεί για ανταγωνιστικότητα;
Κάνετε μία ακόμη προσπάθεια να με πείσετε ότι αυτός ο Στοχαστής σάς βασάνιζε με τα διλήμματα που σας έβαζε κάθε φορά  που γύριζε από μία τσάρκα στην Εσπερία και σας διάβαζε μία τρίωρη  ομιλία το πρωΐ και μία το βράδυ. Και εξηγήστε μου ποιά διάταξη παραβίαζε ο Μεγάλος Κανωνιέρης με την ψυχολογική βία που ασκούσε επάνω σας;
Αυτήν;
Αρθρο 7 ν. 2462/1997 -  «Κανείς δεν υποβάλλετοι σε βασανιστήρια ούτε σε ποινές ή μεταχειρίσεις  σκληρές, απάνθρωπες ή εξευτελιστικές. Ειδικότερα, απαγορεύεται η υποβολή προσώπου, χωρίς την ελεύθερη συγκατάθεσή του σε ιατρικό ή επιστημονικό πείραμα, βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

αυτήν ;
Αρθρον 137Α Ποινικού Κώδικος -   «1.Υπάλληλος …, στα καθήκοντα του οποίου  ανάγεται  η  δίωξη  ή  η  ανάκριση  ή η εξέταση αξιόποινων πράξεων ή πειθαρχικών  παραπτωμάτων ή η εκτέλεση ποινών ή η φύλαξη ή η επιμέλεια κρατουμένων,  τιμωρείται  με  κάθειρξη,  εάν  υποβάλλει  σε  βασανιστήρια  κατά  την  εκτέλεση  αυτών  των καθηκόντων πρόσωπο που βρίσκεται στην εξουσία του  με σκοπό: α) να αποσπάσει από  αυτό  ή  από  τρίτο  πρόσωπο  …… δήλωση . …. αποδοχής  πολιτικής ή  άλλης ιδεολογίας  β) να το τιμωρήσει  γ) να  εκφοβίσει  αυτό  ή  τρίτα   πρόσωπα.     2.   Βασανιστήρια  συνιστούν,  σύμφωνα  με   την   προηγούμενη  παράγραφο,   κάθε  μεθοδευμένη  πρόκληση  έντονου  σωματικού  πόνου  ή  σωματικής εξάντλησης επικίνδυνης για την υγεία ή ψυχικού πόνου  ικανού  να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη, καθώς και κάθε παράνομη χρησιμοποίηση  χημικών,  ναρκωτικών  ή  άλλων  φυσικών  ή  τεχνικών μέσων με σκοπό να  κάμψουν τη βούληση του θύματος.»

Ή αυτήν;
Αρθρον 1 ν. 1197/1981 -  «…  2.  Οστις … βασανίζει ….. ζώα, περί ων ο παρών νόμος ή   εγκαταλείπει ταύτα έκθετα ή αδέσποτα τιμωρείται δια των εν άρθρω 8 του  παρόντος ποινών».

Επωδός [«ρεφρέν» για να με κατανοήσετε κ. Γιαννακά μου]: «Ήσουνα που ήσουνα μια παξιμαδοκλέφτρα..»
Σωτήριος Καλαμίτσης

Υ.Γ. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας κ. Γιαννακά. Δυστυχώς, όμως, αποτελείτε την προσωποποίηση του πράσινου μικρόνοος και απάτριδος που διαλύει το μέλλον των παιδιών μου. Και επιμένετε να μου τον θυμίζετε κάθε φορά που βγαίνετε στο γυαλί για να διαφημίσετε την ανύπαρκτη πραμάτεια σας. Συνεπώς, αν διαβάσετε τα ανωτέρω, παρακαλώ να θεωρήσετε ότι απευθύνονται και σε όλες τις υπόλοιπες τεράστιες φυσιογνωμίες του κινήματός σας της αρπαχτής, της λαμογιάς και του δοσιλογισμού.   


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη