5 Ιαν 2012

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ΔΕΗ... "η κλήση σας προωθείται"

Πάνε κοντά δυόμιση μήνες από τότε που αποφάσισα να συμπληρώσω την ηλεκτρονική αίτηση στη σελίδα της ΔΕΗ  http://www.dei.gr/KOT/intro.aspx για να ενταχθώ στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για να έχω τη μείωση του 20%.  Από τότε εως και σήμερα ελέγχοντας ηλεκτρονικά τη διαδικασία εξέλιξης της αίτησης μου παίρνω το μήνυμα "Εκκρεμεί απάντηση απο αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών"!  Κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο ..
για να ρωτήσω γιατί καθυστερούν να βγάλουν τις αποφάσεις, παίρνω σαν δικαιολογία τον φόρτο εργασίας, πρόβλημα στο σύστημα και φυσικά ότι την επόμενη βδομάδα θα έχουν βγει... κάθε επόμενη πάμε στην επόμενη κοκ φτάνοντας αισίως στους δυόμιση μήνες! Δεν αφορά βέβαια μόνο την έγκριση της δικής μου αίτησης, άλλα το σύνολο των αιτήσεων από τον Οκτώβριο και μετά από ότι μου είπε η τηλεφωνήτρια.

Αυτό που υποθέτω είναι ότι το Υπουργείο Οικονομικών κωλυσιεργεί σκόπιμα και ενσωματώνοντας τις νέες αυξήσεις από 1/1/2012, το 20% μείωσης να γίνει 10% και μετά 0%! Όταν ρώτησα εάν θα ισχύει αναδρομικά η μείωση από τη στιγμή της αίτησης μου η απάντηση φυσικά ήταν όχι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη