12 Φεβ 2012

Την παίζουν για πλάκα τη ΝΔ οι Πασόκοι

Είναι εξπέρ στο να καταστρέφουν τη χώρα, αλλά να διασώζουν το κόμμα και τους οπαδούς τους, αντίθετα με τους αστείους της ΝΔ, που η λέξη αλληλεγγύη τους είναι άγνωστη, οι μισοί είναι υπόδικοι κι οι άλλο μισοί τρώγονται μεταξύ τους. Πολιτική παιδεία μηδέν. Οδήγησαν τον Σαμαρά να κάνει απανωτές κωλοτούμπες και..
εκεί που διέγραφε όσους ψήφιζαν υπέρ του μνημονίου Ι, τώρα απειλεί να διαγράψει όσους δεν ψηφίσουν υπέρ του δεύτερου και πολύ χειρότερου μνημονίου. Και τι κάνουν οι παμπόνηροι πασόκοι, αφού κατέδειξαν τον Σαμαρά στα μάτια των οπαδών του ως κωλοτούμπα; Αφήνουν αρκετούς βουλευτές να παραιτηθούν ή να πούν όχι, για να υπάρχει μαγιά για ένα νέο ξεκίνημα. "Πισινή" που λέι ο λαός.
"Φορτώνουν" τον Βενιζέλο να πάρει -με τον Σαμαρά- επάνω του το ΝΑΙ και βάζουν την Λούκα Κατσέλη να πεί ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ ! Τη Λούκα, την καλύτερη φίλη του Γιώργου Παπανδρέου!

Η οποία θα έρθει, όταν η Ελλάδα καταρρεύσει από το δεύτερο μνημόνιο (σε 5-6 μήνες δηλαδή κι ο Σαμαράς που θα κυβερνάει τότε θα ψάχνει ελικόπτερο να διαφύγει), ως σωτήρας, θα μας πεί "εγώ τα ΄λεγα" και θα ξανα-αναστήσει το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ !
Έτσι επιβιώνει το ΠΑΣΟΚ κουτοδεξιοί.....Ξυπνάτε! Έχει "ιδεολογικές εφεδρείες" για όλα τα γούστα.
-Πετυχαίνει το μνημόνιο; Πάρτε τον σωτήρα Βενιζέλο που έδωσε την σκληρή μάχη.
-Αποτυγχάνει το μνημόνιο; Πάρτε τη Λούκα που τα ΄λεγε ! (δείτε εδώ τι είπε σήμερα)
Ο Σαμαράς θα διαγράφει και το ΠΑΣΟΚ θα μαζεύει.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη