23 Φεβ 2012

Θα συνεχιστεί πολύ ακόμη η βλακεία με τον βουλευτή με το εκατομμύριο;

Γράφει ο Φώτης Μακρίδης
Βάζω στοίχημα ότι πάνω από 250 από τους 300 βουλευτές έχουν λεφτά στην Ελβετία, όπως πάνω από 990 από τους 1.000 ισχυρότερους Έλληνες, έχουν λεφτά στην Ελβετία, Αγγλία, Αμερική κλπ. Σιγά τα ωά! Η υποκρισία και η γελοιότητα του ελληνικού λαού δεν έχει όρια. Κήνσορες της ηθικής όλοι, ψάχνουν τον αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσουν τις δικές τους αμαρτίες. Για να ανακουφιστούν. Να προλάβουν να δείξουν με το δάχτυλο τον "αλήτη τον πλούσιο που έβγαλε τα λεφτά έξω", την ώρα που ο "τελευταίος" αγρότης, κουρέας, μπακάλης, οδοντίατρος, δικηγοράκος, έχει ρωτήσει εκατό "φίλους τραπεζίτες", πώς θα γίνει να βγάλει κανένα ευρουλάκι στην..
Κύπρο και οι μισοί Έλληνες αγόρασαν το βιβλίο του Βελόπουλου "πώς να σώσετε τα χρήματα από την κρίση". 
Και τα ΜΜΕ που έχουν συνηθίσει τον ελληνικό λαό στα "πιασάρικα" θέματα, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους ανήθικους πολιτικούς, όταν στη σύνθεση των μετοχικών τους κεφαλαίων συμμετέχουν δεκάδες απίθανες offshores! 
Και κανείς δεν μπορεί, ψύχραιμα να εκτιμήσει, ότι και να του πουν το όνομα, το μόνο που θα κερδίσει, είναι μια εφήμερη χαιρεκακία. Κανένα όφελος δεν έχει η πατρίδα από την "αποκάλυψη" μιας νόμιμης ενέργειας, που ονειρεύονται όλοι να είχαν τη δυνατότητα να κάνουν (και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες το έκαναν ήδη).
Κατινιά και μικροπολιτικές γελοιότητες και κανείς δεν ασχολείται με το θεμελιώδες ερώτημα που είναι το "α" και το "ω" της ύπαρξής μας ως έθνος και γενιά:
"πότε θα φτιάξουμε εργοστάσια σε αυτό το κωλοκράτος να δουλέψει ο κόσμος;"

Φάτε κουτσομπολιό...άντε, ο Πετσάλνικος είναι...όχι, η Νταλάρα, όχι...ο Σαμαράς, όχι ...ο Παπανδρέου, που αγόρασε σπίτι στο Λονδίνο, μάλλον όχι, η Παπαρήγα που σπούδασε παιδιά στην Αμερική, ...ή μήπως ο Παπακωνσταντίνου που έχει Ολλανδέζα γυναίκα; Μπα ο Καραμανλής θα είναι, για αυτό ταξίδευε η Νατάσα στο Λονδίνο...

Έχουν καμιά σημασία αυτά ρε με την αληθινή ζωή σας, την οποία έχουν ξεσκίσει; Τι θα κερδίσετε αν μάθετε ένα όνομα; Γιατί τους αφήνετε να εξιτάρουν τη φαντασία σας και να σας μετατρέπουν σε χαχόλους θεατές μιας ανάπηρης ζωής; 

πότε θα φτιάξουμε εργοστάσια σε αυτό το κωλοκράτος να δουλέψει ο κόσμος;

Φ.Μ. taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη