29 Φεβ 2012

Φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης από αδίστακτους ληστές!

Κορινθία: Ήταν μόνη και ανυπεράσπιστη αλλά οι δράστες ''διψούσαν'' για αίμα - Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της, που την βρήκαν νεκρή...
Το στυγερό έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (28-02-2012), στο σπίτι που ζούσε η 75χρονη στα Εξαμίλια Κορινθίας. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και ήρθαν αντιμέτωποι με την άτυχη γυναίκα. Δεν την λυπήθηκαν, ούτε έκαναν πίσω. Την έπιασαν και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου!
Στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Όταν τα βρήκαν έφυγαν και άφησαν τη γιαγιά νεκρή. Αργά το βράδυ, συγγενείς της ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και πήγαν στο σπίτι. Άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν την 75χρονη νεκρή.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής. Ο τελευταίος διαπίστωσε ότι πρόκειται ''για ασφυκτικό βίαιο θάνατο δια αποφράξεως αναπνευστικών οδών''. Κάτι που σημαίνει πως οι δολοφόνοι είτε στραγγάλισαν είτε έπνιξαν με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα. Τα ακριβή αίτια πάντως, που προκάλεσαν το θάνατο της ηλικιωμένης, θα διερευνηθούν αύριο σε νεκροψία - νεκροτομή που θα διεξαχθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει μεταφερθεί η σορός. 
Οι έρευνες της αστυνομίας που ξεκίνησαν από εκείνη τη στιγμή, για την ώρα δεν έχουν αποφέρει καρπούς...http://gr.news.yahoo.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη