17 Φεβ 2012

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ-ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Ξέρουν οι τραπεζίτες τα μέτρα πριν ψηφιστούν;
Αποκάλυψη του Γ.Δημητρόπουλου, συνταξιούχου της ΕΤΕ
Πριν ακόμα κατασταλάξει η κυβέρνηση για το ύψος των περικοπών στις κύριες συντάξεις – βάσει του μνημονίου2- , και πριν την σύνταξη και ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου, κάποιοι μανδαρίνοι του ΙΚΑ βιάζονται να σφίξουν την θηλιά στο λαιμό των συνταξιούχων. 
 Με υπηρεσιακό σημείωμα της, η διευθύντρια του Τοπικού Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τραπεζών..
κα Δήμητρα Ζάγκου-Λουκίνα, δίνει εντολή στη μηχανογράφηση να προχωρήσει στη περικοπή των κυρίων συντάξεων του ΤΣΠ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κατά 20% στο τμήμα ποσού πάνω από 1300€ .Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή είναι αυθαίρετη και φυσικά παράνομη. Και δεν είναι πρώτη φορά που η εν λόγω κυρία αυθαιρετεί σε βάρος των συνταξιούχων.
 Ήδη έχουν ενημερωθεί τόσο ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλος, όσο και ο υπουργός κ. Γ. Κουτρουμάνης, καθώς και η ΓΣΕΕ και η Ομοσπονδία Συν/χων Τραπεζικών (ΟΣΤΟΕ) ενώ θα ενημερωθούν και τα πολιτικά κόμματα. Το απαράδεκτο παράνομο έγγραφο πρέπει να αποσυρθεί άμεσα και η πολιτική ηγεσία του ΙΚΑ πρέπει να ανακαλέσει στη τάξη εκείνους τους μανδαρίνους που σπεύδουν –βασιλικότεροι του βασιλέως- να εφαρμόσουν τα επαχθή μέτρα τρόικας και κυβέρνησης πριν ακόμα αυτά αποφασιστούν και ψηφιστούν! Γιατί βιάζονται τόσο; Μήπως περιμένουν προαγωγή και θέλουν να δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη