5 Μαρ 2012

Η επόμενη δυνατή "μεταγραφή" του Πάνου Καμμένου

Θα σας την πούμε πρώτοι, καθώς είναι ακόμη στο "ψήσιμο".
Πρόκειται για "δυνατό" χαρτί, σε έναν τομέα που υστερεί προς το παρόν ο Πάνος Καμμένος, δηλαδή σε αναγνωρίσιμα στελέχη της νεολαίας.
Πρόκειται για τον...
.
Κώστα Χατζή, αντίπαλο του Ανδρέα Παπαμιμίκου στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, που έκοψε κάθε δεσμό με τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύοντας μάλιστα μύδρους εναντίον του, με τη γνωστή επιστολή, με τίτλο "Είναι καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κινδύνους", στην οποία αποκαλούσε "κόμμα τραβεστί" τη Ν.Δ. και έλεγε ανάμεσα στα άλλα: 
"Τον τελευταίο 1,5 χρόνο παρακολουθούμε τη μακροβιότερη θεατρική παράσταση που έχει παιχτεί στην ψευδεπίγραφη Μεταπολίτευση. Με στόχο την υποταγή του ελληνικού λαού στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας Νέας Τάξης, τα δύο κόμματα, με τη συνέργεια ή την ανοχή των υπολοίπων, σκηνοθέτησαν τη φαρσοκωμωδία του Μνημονίου, γνωρίζοντας τις τραγικές συνέπειές του και την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας. 
Της εθνικής ανεξαρτησίας που θυσιάζεται στο βωμό 7 τραπεζών που διοικούν τον κόσμο και μετονομάστηκαν σε 'αγορές' για να μην τις αναγνωρίζουν οι πολίτες (Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Merrill Lynch, Morgan Stanley, UBS). Βέβαια, για την εθνοπροδοτική, εμετική μαριονέτα που έπαιζε το ρόλο του Πρωθυπουργού και ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου, κάτι τέτοιο ήταν απολύτως αναμενόμενο. 
Λιγότεροι, όμως, φαντάζονταν ότι στο έργο ξεπουλήματος της εθνικής μας υπόστασης θα είχε συμπρωταγωνιστή τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον οποίο έπαιξαν 'τον κακό και τον καλό μπάτσο', τον κακό που φέρνει τα μνημόνια και τον καλό που υποδύεται ότι δεν τα θέλει. Γιατί οι μάσκες της προδοσίας δεν έπεσαν με τη συγκυβέρνηση. Είχαν πέσει πολύ νωρίτερα"



Δυνατή προσχώρηση στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη