28 Μαρ 2012

Μαθητευόμενοι μάγοι ή κακοποιά στοιχεία;

Η τρόικα απέτυχε για εμάς, αλλά επέτυχε για τον εαυτό της. Και μαζί της ο Γιωργάκης με τους παλαμοκρούστες του, οι οποίοι έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας. Μαζί τους στο βυθό παρέσυραν αύτανδρη και τη μικρόνοα τοσοΝΔούλα, η οποία επίσης ζητεί την ψήφο μας.
Και ποιό είναι το πεδίο μάχης ή αντιπαράθεσης;
Ο  αμελέτητος κ. Δακρυχοοΐδης δουλεύει για το ΠΑΣΟΚ με αρκετή κατασταλτική επιτυχία πρέπει να πω, αφού έχει τιγκάρει τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής με λαθρομετανάστες. Έπρεπε να μυρίσουν εκλογές για να προστατευθούν οι ιθαγενείς από τους εισβολείς.
Ο τσεκουράτος κ. Βορίδης δουλεύει για τη ΝΔ χαϊδεύοντας την κίτρινη φυλή και προγραμματίζοντας προσλήψεις στα ΕΛΤΑ. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. 
Ψέλλισε η ΝΔ ότι θα καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ, για να λάβει πληρωμένη απάντηση από τη Φώφη: «Δεν μπορείτε, διότι έχετε υπογράψει ότι δεν θα το καταργήσετε».
Αφού, λοιπόν, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκυβερνούν και μαζί υπογράφουν τα πάντα, δεν υπάρχει πεδίο αντιπαράθεσης. Μερικά στελέχη προσπαθούν πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα μιλώντας για νέους εθνικούς προσανατολισμούς και τέτοιες αερολογίες. Με ποιες περγαμηνές τολμούν να ομιλούν;  Τί έργο έχουν να επιδείξουν  τόσα χρόνια στην πολιτική σκηνή; Οι κοκορομαχίες τους εξαντλούνται σε επιχειρήματα τύπου «θα πιούμε καφέ στη Μύκονο, στο Κολωνάκι ή στη Μαγούλα;».
2,5 χρόνια στενάζουμε εξ αιτίας των ηλιθιοτήτων των πράσινων υπουργίσκων που εκβιαζόμενοι από τους μιζαδόρους υπέγραφαν τα πάντα. Όταν διεφάνη πως ό,τι υπέγραφαν οι πράσινοι κινδύνευε από τους γαλάζιους, εκβιάστηκαν και οι γαλάζιοι και, έτσι, όλοι μαζί μάς παρέδωσαν δεμένους χεροπόδαρα στα νεοναζιστικά κτήνη.
Δεν έχω καμμία αμφιβολία πλέον ότι δεν είναι ανίκανοι. Είναι κακοποιά στοιχεία και κινούνται επί τη βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου [έγκλημα εκ προμελέτης]. Μισούν τον λαό και τον περιφρονούν. Κι’ ακόμη περισσότερο τώρα που αντιλαμβάνονται ότι ίσως να μην μπορέσουν να τον ξεγελάσουν για πολλοστή φορά.  
Να δείτε που εθνικός στόχος θα γίνει η επαρχιοφιλία. Το αντίστροφο της αστυφιλίας του ΄50. Έχουν αρχίσει να μιλάνε γι ’αυτήν λες και ανεκάλυψαν τον τάφο του Μεγαλέξαντρου.
Είναι πολύ ευρηματικοί οι πολιτικοί μας, αλλά μόνον όταν πρόκειται  για ψέμμα.   
Αν και τα δύο «μεγάλα» κώματα συγκεντρώσουν πάνω από 30% στις επικείμενες εκλογές, το παιχνίδι θα είναι χαμένο. Και βέβαια θα φταίμε εμείς. ΟΛΟΙ!!! 

Σωτήριος Καλαμίτσης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη