14 Μαρ 2012

Η αλητεία σ' ένα πραγματικό παράδειγμα με αριθμούς

20% φόρος στα ενοίκια + ΧΑΡΑΤΣΙ = 4 μήνες μισθωμάτων υπέρ ληστών Υπουργών κλπ Η μητέρα μου είναι κάτοχος διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη από το οποίο εισπράττει 450 ευρώ τον μήνα και..
συμπληρώνει με αυτά τη σύνταξή της των 450 ευρώ.

Σημειώστε ότι το σπίτι , σε πολυκατοικία του 1968 (!) έχει αντικειμενική αξία 180.000 ευρώ σύμφωνα με τους φωστήρες του ΥΠ.ΟΙΚ! Για το χαράτσι πλήρωσε 600 ευρώ, σχεδόν 1,5 μήνα από τα ενοίκια που εισέπραξε . Αν διανοηθούν να επιβάλλουν αυτοτελή φόρο 20% στο ετήσιο μίσθωμα δηλαδή άλλα 1080 ευρώ… θα έχει καταβάλλει συνολικά στο κράτος 1680 ευρώ …δηλαδή σχεδόν 4 μήνες ενοικίων! 

Πρακτικά θα εισπράξει 12 Χ 450 = 5400 ευρώ – 1680 ευρώ φόρους = 3720 που αντιστοιχεί σε 8 μήνες ενοικίων! 4 μηνιάτικα φόρο … σε μία συνταξιούχο που σύντομα δεν θα της αρκεί η σύνταξη ούτε για πετρέλαιο ώστε να μην πεθάνει από το κρύο… 
ΟΥΤΕ η Ιταλική Μαφία δεν θα το επέτρεπε στον εαυτό της. Αλλά οι τοκογλύφοι και οι σερβιτόροι τους …και θέλουν και μπορούν! 

 Αυτά τα συμφέροντα δεν δίστασαν να ρίξουν ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό, δεν δίστασαν να ισοπεδώσουν ολόκληρα κράτη και κοινωνίες (ΙΡΑΚ, Γιουγκοσλαβία κλπ) … στον συνταξιούχο των 450 ευρώ θα δείξουν οίκτο; Αυτό όμως που είναι φονικά εξοργιστικό είναι ότι όλα αυτά γίνονται … προκειμένου οι αληταράδες της πολιτικής που καταλήστεψαν τα ταμεία με τις μίζες … να μην επιστρέψουν ούτε τσακιστό ευρώ! Αυτοί οι αληταράδες χαίρονται ανέμελα τα κλεμμένα χρήματα του κοσμάκη χάρη σε έναν απερίγραπτο νόμο που πέρασε ένας άλλος εγκληματίας της πολιτικής. Και είναι τόσο εγκληματίας που οι νομοθετικές του ιδέες κρατούν έξω από τη φυλακή ανθρώπους που πήραν τεράστιες μίζες ή που καταλήστεψαν τις καταθέσεις πολιτών ως Πρόεδροι Τραπεζικών Ιδρυμάτων. 
Πιστεύουν άραγε όλοι αυτοί οι κύριοι … που είναι υπάλληλοι των στυγνών δολοφόνων και τοκογλύφων … ότι η αστυνομία ή ο στρατός θα μπορέσει να τους προφυλάξει επαρκώς από την οργή του κόσμου; Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν ποτέ σε ελληνικό έδαφος τους χωρίς συνοδεία 10 αστυνομικών ;;; Δύσκολο μάλλον … οπότε βλέπω στους δρόμους το χακί κι απαγόρευση της κυκλοφορίας σε λίγους μήνες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη