3 Μαρ 2012

Γελοίο δημοσίευμα ηλίθιων Σκοπιανών για τον Τραϊανό Δέλλα

Βεβαίως, κάποιος Βουλγαρίζων Έλληνας, έβαλε το χεράκι του, γιατί Σκοπιανός δημοσιογράφος, δεν θα μπορούσε να είναι από μόνος του τόσο βλάκας!
Γράφει το -εμετικό ως συνήθως- MINA: 

According to information coming out of Athens, there will be another ethnic Macedonian that is likely to enter Greek Parliament. It's famous football player Traianos Dellas, whose original last name is Nedelkov and is well known for his hatred towards Macedonia despite both of his parents being ethnic Macedonians. 'Dellas' grew up speaking Macedonian, but today similarly to former PM Karamanlis is the biggest "Greek" of all.

Εν συντομία:" Ένας ακόμη εθνικά Μακεδόνας (ο άλλος σύμφωνα με τους ηλίθιους είναι ο Τόλκας του ΠΑΣΟΚ), ετοιμάζεται να μπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι ο Δέλλας, που το κανονικό του όνομα είναι Νεδέλκοφ  και οι δυό γονείς του είναι εθνικά Μακεδόνες. Ο Δέλλας μεγάλωσε μιλώντας Μακεδονικά".

Ετεροπροσδιορίζουν λοιπόν εθνικά κάποιον, οι άνθρωποι που κλαίγονται ότι τους ετεροπροσδιορίζουμε εμείς!

Λοιπόν, επειδή γνωρίζω άριστα την οικογένεια Δέλλα και τον ίδιο, από μικρό παιδί:

Ο πατέρας του Δέλλα, Θανάσης, είναι από το χωριό Μικρό Μοναστήρι, ένα χωριό ντόπιων κοντά στη Χαλκηδόνα, όπου δεν υπάρχει ούτε ένας που να δηλώνει "εθνικά μακεδόνας" και άλλες μπούρδες, που δηλώνουν καμια πεντακοσαριά τύποι στη Φλώρινα. Αρκετοί μιλούσαν το ντόπιο σλαβοβουλγαρικό ιδίωμα, η οικογένεια του Τράιου ελάχιστα.
Η μάνα του Βικτωρία είναι από τα Γρεβενά και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπονοούν οι βλάκες που έγραψαν τις γελοιότητες και φυσικά δεν γνωρίζει ούτε λέξη "σλαβομακεδονικά", όπως άλλωστε κανείς στα Γρεβενά. Η κυρία Βικτωρία άλλωστε είναι ...Πόντια και Μικρασιάτισσα κατά το ήμισυ! Αλλά και οι ντόπιοι των Γρεβενών, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από το ιδίωμα, που οι Σκοπιανοί αποκαλούν "μακεδονικά" (τα παραλλαγμένα Βουλγαρικά δηλαδή).
Ο ίδιος ο Δέλλας ξέρει τόσα "Σλαβομακεδονικά", όσα ...κινεζικά ξέρει ο Γκρούεφσκι. Το πολύ πολύ να θυμάται το "σο πράις" και το "ντόμπρο". Παραπάνω, ούτε λέξη.

Εθνικά είναι περήφανος Έλληνας, πράγμα που θα αποδεικνυόταν περίλαμπρα, αν είχε μπροστά του, τον συντάκτη του άρθρου!!!
Μια επίσκεψη στο προσωπικό του site, λέει πολλά: http://www.traianosdellas.gr/
Και δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Έχει μια υπέροχη οικογένεια με τη Γωγώ Μαστροκώστα και ασχολείται πέραν των ποδοσφαιρικών, με την οικογένειά του.

Τέλος και το σημαντικότερο:
Στις 25-9-2003, ο Δέλλας έπαιζε με την Ιταλική Ρόμα, όπου έκανε σπουδαία καριέρα, με αντίπαλο τη Βαρντάρ Σκοπίων. Τότε, κάποιος ανόητος Σκοπιανός δημοσιογράφος τον προσέγγισε και τον ρώτησε τις ίδιες ανοησίες. Ο Τραϊανός τον έστειλε αδιάβαστο λέγοντας "Ναι, εγώ είμαι Μακεδόνας, γιατί γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη κι εσύ είσαι Σκοπιανός, που προσπαθείς να οικειοποιηθείς το όνομα της Μακεδονίας, αλλά στην πραγματικότητα ανήκεις σε άλλο έθνος !"

Δυστυχώς, ο γελοίος που συνέταξε το δημοσίευμα, ή καλύτερα ο καραγκιόζης που έδωσε τις ψευδέστατες "πληροφορίες", θα μείνει στο σκοτάδι. Αν πάλι θέλει, ας πάει να πεί από κοντά, στον Τραϊανό, ότι είναι "εθνικά μακεδόνας" κι όχι Έλληνας. Από κοντά όμως, πρόσωπο με πρόσωπο.

Σ.Γ. taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη