8 Μαρ 2012

Η τιμωρία της Πόπης Τσαπανίδου

@ Πρέπει να συλληφθούν άμεσα τα μέλη του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ! Δεν εξηγείται αλλιώς πως κρίθηκε ομόφωνα «πειθαρχικά ελεγκτέα, για παράβαση της ..
δεοντολογίας» η Πόπη Τσαπανίδου.
@ Το Πρωτοβάθμιο συνήλθε υπό την προεδρία του προέδρου συν. Γιώργου Κούσουλα και με την παρουσία των τακτικών μελών Αικατερίνης Δουλγεράκη, Ιωάννη Αποστολόπουλου, Μανώλη Καραμπατσάκη, Άρη Καρρέρ, καθώς και της γραμματέως Μαρίας Χριστοφοράτου.
@ Οι «φωστήρες» λοιπόν έκριναν πειθαρχικά ελεγκτέα την Τσαπανίδου επειδή μετείχε στη διαφήμιση προϊόντος των φαρμακευτικών καλλυντικών της εταιρείας ROC (pic 3).
@ «Η πρόταση για τη διαφήμιση της Roc , μού έγινε σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά για μένα. Ήταν η εποχή που απολυόμουν από την ΕΡΤ και απολύθηκα. Απλά η πρόταση έγινε όταν ήταν φανερό πλέον ότι φεύγαμε από την ΕΡΤ. Η αποδοχή έγινε όταν ήμουν εκτός ΕΡΤ. Δεν θα το επαναλάμβανα, εάν είχα επαγγελματική σταθερότητα. Δεν προτίθεμαι να επαναλάβω διαφήμιση» απολογήθηκε.
@ Βεβαίως δεν είδαμε το Πρωτοβάθμιο να ασχολείται με ένα κάρο άλλες διαφημίσεις, επίσης μελών της ΕΣΗΕΑ. Όπως της Εύας Αντωνοπούλου (συμπτωματικά, επίσης του ΣΚΑΪ).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη