20 Μαρ 2012

Δεν χάνουμε το δάσος όμως, έτσι;

Σημαντικό το θέμα με τις κομπίνες στα επιδόματα Πρόνοιας, αν και δεν έχουμε άμεσα απτά αποδεικτικά στοιχεία, παρά μόνο αυτά που διαδίδονται. Ας υποθέσουμε ότι είναι αληθινά. Προφανώς, κάποιοι θα έπαιρναν παράνομα επιδόματα, όμως η περιπτωσιολογία, το ότι ένας "τυφλός" κορόιδεψε το κράτος, δεν μας κάνει πρόβατα. Έτσι αδέρφια;
Θέλω να πω δηλαδή, ότι αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό, μπροστά στην..
αλητεία του κράτους, μπροστά σε αυτά που έκλεψαν οι έχοντες και κατέχοντας και μπροστά στα δισεκατομμύρια που έβγαλαν οι τοκογλύφοι από την Ελλάδα.
Μη νομίσουν δηλαδή οι πονηροί τροϊκανοί υπάλληλοι της Goldman Sachs και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, ότι θα μας δημιουργηθούν ενοχικά σύνδρομα και θα αποδεχθούμε τη σφαγή της κοινωνίας, για να εισπράξουν οι δανειστές τα λεφτά τους!
Γιατί κάθε φορά, που θέλουν να "σφάξουν" το λαό, τον πασρουσιάζουν με πομπώδεις εκπομπές ως απατεώνα. Το είδαμε το έργο πολλές φορές.
Όχι κύριοι, οι απατεώνες βρίσκονται παντού από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή, μέχρι και το Δενδροπόταμο, όπου εκατό γύφτοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, πήραν ως σακάτηδες 250 ευρώ επίδομα. Κι αυτό όχι επειδή κάποιοι τους λυπήθηκαν, αλλά για να κλέψουν την ψήφο τους.

Το νού σας αδέρφια! Δεν είναι ένοχος ο κοσμάκης που πεινάει, ούτε είναι το ίδιο ένοχος ο άνεργος, που τα παιδιά του πεινούσαν κι έκανε τον τυφλό, για να πάρει τα 250 ευρώ, να ταϊσει τα παιδιά του, με τα λαμόγια που τσέπωσαν 90 εκατομμύρια ευρώ από τη Siemens !

Φώτης Μακρίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη